TennGbRaam Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 89 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #1 Sorun başlıkta arkadaşlar. Microsoft Store'dan Human: Fall Flat aldım. Steam'deki arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim?
Sorun başlıkta arkadaşlar. Microsoft Store'dan Human: Fall Flat aldım. Steam'deki arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim?
Çözüm Bulut2024 16 Aralık 2020 TennGbRaam dedi: Sorun başlıkta arkadaşlar. Microsoft Store'dan Human: Fall Flat aldım. Steam'deki arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Biz denedik arkadaşlarımızla, oynayamadık.
TennGbRaam dedi: Sorun başlıkta arkadaşlar. Microsoft Store'dan Human: Fall Flat aldım. Steam'deki arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Biz denedik arkadaşlarımızla, oynayamadık.
MRBUGRAS Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Edremit Balıkesir Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #2 Çapraz bağ var mı ona bak çapraz bağ varsa oynanır. Artı 0 Eksi
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 TennGbRaam dedi: Sorun başlıkta arkadaşlar. Microsoft Store'dan Human: Fall Flat aldım. Steam'deki arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun içi arkadaşlık atılıyor ise oyundan arkadaşlık atmayı deneyin. Farklı platformlar ama ikinizde PC'den oynuyorsunuz büyük ihtimalle oynarsınız ama ben bilmiyorum. Tahminimi belirttim. Artı 0 Eksi
TennGbRaam dedi: Sorun başlıkta arkadaşlar. Microsoft Store'dan Human: Fall Flat aldım. Steam'deki arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun içi arkadaşlık atılıyor ise oyundan arkadaşlık atmayı deneyin. Farklı platformlar ama ikinizde PC'den oynuyorsunuz büyük ihtimalle oynarsınız ama ben bilmiyorum. Tahminimi belirttim.
Bulut2024 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.344 Makaleler 2 Çözümler 5 16 Aralık 2020 #4 TennGbRaam dedi: Sorun başlıkta arkadaşlar. Microsoft Store'dan Human: Fall Flat aldım. Steam'deki arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Biz denedik arkadaşlarımızla, oynayamadık. Artı 0 Eksi Çözüm
TennGbRaam dedi: Sorun başlıkta arkadaşlar. Microsoft Store'dan Human: Fall Flat aldım. Steam'deki arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Biz denedik arkadaşlarımızla, oynayamadık.