DeathCure Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Microsoft Store'dan Wolfenstein II: The New colossus adlı oyunu aldım, yükledim fakat açmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum nasıl düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2023
Microsoft Store'dan Wolfenstein II: The New colossus adlı oyunu aldım, yükledim fakat açmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum nasıl düzelir?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.155 Makaleler 26 Çözümler 521 1 Aralık 2023 #2 Oyunun grafiklerini düşürün ve ayarlarda Aysnc compute ayarını aktifleștirin. Benzer hatayı yaşıyordum, bu şekilde çözüldü. Artı 0 Eksi
Oyunun grafiklerini düşürün ve ayarlarda Aysnc compute ayarını aktifleștirin. Benzer hatayı yaşıyordum, bu şekilde çözüldü.
KS KS DeathCure Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #3 Kanka oyuna girmiyor direk menü falan çıkmıo nasıl grafikleri düşüreceğim Artı 0 Eksi
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.155 Makaleler 26 Çözümler 521 1 Aralık 2023 #4 Oyunda fazla ilerlemediyseniz C\Kullanıcılar\Kullanıcı adınız\Kaydedilen oyunlar\MachineGames yolunda bulunan Wolfenstein klasörünü silin. Artı 0 Eksi
Oyunda fazla ilerlemediyseniz C\Kullanıcılar\Kullanıcı adınız\Kaydedilen oyunlar\MachineGames yolunda bulunan Wolfenstein klasörünü silin.
KS KS DeathCure Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #5 ilk defa aldım ve şuana kadar oyuna giremedim ondan dolayı save dosyası falan yok sadece hata alıyorum Artı 0 Eksi
ilk defa aldım ve şuana kadar oyuna giremedim ondan dolayı save dosyası falan yok sadece hata alıyorum