Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.229 Çözümler 86 15 Mayıs 2022 #11 Görkem3 dedi: Önceden yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Önceden yapmadan önce sorun halen mevcut muydu? Bir daha düzgünce yapmanı istiyorum. Zaten 1-2 dk sürüyor.
Görkem3 dedi: Önceden yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Önceden yapmadan önce sorun halen mevcut muydu? Bir daha düzgünce yapmanı istiyorum. Zaten 1-2 dk sürüyor.
Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #12 Silinen üye dedi: Windows 10 Update Assistant (Windows 10 Güncelleştirme Yardımcısı) Güncelliyemiyorsan bunu deneyeblirsin. Genişletmek için tıkla... Onuda yaptım en son sürümündeyim Hououin Kyouma dedi: Önceden yapmadan önce sorun halen mevcut muydu? Bir daha düzgünce yapmanı istiyorum. Zaten 1-2 dk sürüyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ama Microsoft Store'yi sıfırlıyorum bekler misin?
Silinen üye dedi: Windows 10 Update Assistant (Windows 10 Güncelleştirme Yardımcısı) Güncelliyemiyorsan bunu deneyeblirsin. Genişletmek için tıkla... Onuda yaptım en son sürümündeyim Hououin Kyouma dedi: Önceden yapmadan önce sorun halen mevcut muydu? Bir daha düzgünce yapmanı istiyorum. Zaten 1-2 dk sürüyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ama Microsoft Store'yi sıfırlıyorum bekler misin?