Microsoft Store'dan indirilen Roblox ve WhatsApp açılmıyor

D3M0CR1TUS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi indirdiğim bazı uygulamalar açılmayabiliyor. Geçen günlerde Roblox indirmiştim (kuzenlerim için). Birkaç kez açtı, lakin daha sonraları açmamaya başladı. Herhangi bir hata vermedi. Uygulamaya tıklıyorum, açılıyormuş gibi yapıyor ama açılmıyor. Sebebi nedir? Aynı durumu WhatsApp'ta da yaşadım. Yakın zamanda Minecraft alacağım Microsoft Store'dan. Yardımcı olursanız sevinirim. Roblox'u şimdi kendi sitesinden indirdim. Oradan oynuyorum. Bu hatayı Minecraft'ta da yaşar mıyım?

Microsoft Store'dan almak zorunda değilseniz Minecraft'ın bence Java versiyonunu satın alın daha iyi. Bedrock'ın crossplatform özelliği var ancak Java daha iyi bence. Bir de o kadar para ödeyeceksiniz riske atmayın derim. Neden olduğu konusunda da yardımcı olamayacağım. Ancak Uygulamaların verilerini temizleyip tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

Microsoft Store'dan almak zorunda değilseniz Minecraft'ın bence Java versiyonunu satın alın daha iyi. Bedrock'ın crossplatform özelliği var ancak Java daha iyi bence. Bir de o kadar para ödeyeceksiniz riske atmayın derim. Neden olduğu konusunda da yardımcı olamayacağım. Ancak Uygulamaların verilerini temizleyip tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla 23 Euro. Bildiğin bir site linki falan bırakabilir misin? Microsoft Store'da Windows 10 Edition Starter Pack 85 ₺. Ben onu aldım ama iade edebilirim. Java edition daha pahalı diye biliyorum.

Microsoft harici sitelerde satmıyor. Minecraft 24 € dışında ucuza ulaşamazsınız. Ayrıca Java sürümü ve Microsoft sürümü farklı diyebilirim. Aynı güncellemeleri almadıkları gibi. Microsoft Store tamamen konsol odaklı bir sürüm olduğunu hatırlatıyım.

Arkadaşlar Minecraft'ın kendi sitesinen indirdim şimdi.

Microsoft harici sitelerde satmıyor. Minecraft 24 € dışında ucuza ulaşamazsınız. Ayrıca Java sürümü ve Microsoft sürümü farklı diyebilirim. Aynı güncellemeleri almadıkları gibi. Microsoft Store tamamen konsol odaklı bir sürüm olduğunu hatırlatayım.

Biliyorum ama 200 TL'm yok n'apayım. Bende Windows 10 Edition satıl aldım. Umarım bu sıkıntıyı çekmem.

Bildiğim kadarıyla 23 Euro. Bildiğin bir site linki falan bırakabilir misin? Microsoft Store'da Windows 10 Edition Starter Pack 85 ₺. Ben onu aldım ama iade edebilirim. Java edition daha pahalı diye biliyorum.
Hocam Java Edition alırsanız 3. Parti sunucuları ödemeleri dışında ödemelere gerek olmuyor.

Ha Roblox'a webten de girilebiliyor ordan girin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı