Microsoft Store'dan oyun önerisi

gt_miro

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Microsoft Store indirime girmiş. Önerdiğini PC oyunları var mı? Mortal 11 kombat aldim 79 TL'ye başka oyun onerisinizi beklerim.

İndirimde değil orada zam yapılmıyor örneğin HOI4 Steam'de 600 TL ama Microsoft'ta 110
Ben 36 TL'ye Warband aldım
Parantezli olanlar Steam fiyatıdır!
Warband 36 TL (20()
HOI4 EU4 113 (600)
Benim bildiklerim bunlar Warband aldım modladım sorunsuz.

Ben skyrim aldim , Fallout 4 goty aldim..heme warbandda cekecem sagolun

Hocam.hoi nedir. Yazinca cikmiyor,

Ben Skyrim aldim, Fallout 4 GOTY aldim. Heme Warband'da cekeceğim sağ olun.

Hocam. HOI nedir? Yazinca cikmiyor,

Hearts of Iron 4: Harita üzerinde asker basıp savaşlara girdiğimiz gerçekçi çok iyi siyaset sistemi gerçek devletler ve sana şunu söyleyeyim biraz uğraştırıcı oyun ben aynı şirketten çıkma oyun olan EU4 oynuyorum karmaşık bir oyun fakat 3 4 eğitim videosu ve Türkçe yama ile halledilebilir.
HOI 4: İkinci Dünya Savaşı.
EU4: 1444 ile 1869 sanırsam
Not (sistem gereksinimleri çok düşük sisteminiz kötüyse düşükte oynayın derdim fakaf oyunlarınıza bakılırsa Full grafikte Online oynayabilirsiniz.

Ben Skyrim aldim, Fallout 4 GOTY aldim. Heme Warband'da cekeceğim sağ olun.

Hocam. HOI nedir? Yazinca cikmiyor,

Hocam Warband'ın bir üst oyunu olan Bannerlord'da Epic kuponu ile 89 TL öneririm.
Not: Bannerlord'da yüce gergin görünüşlü adam yok!

Sağoln.hocam onada bakacam. Bannerlordu epicten aldim 89 tl değil 180 tlye geldi. Degermi sence o oyuna iademi.edeym

Sağ oln. Hocam ona da bakacağım. Bannerlord'u Epic'ten aldim 89 TL değil 180 TL'ye geldi. Degermi sence o oyuna iademi. Edeym.

Senelerdir Warband ve Bannerlord hayranı olarak söylüyorum ben bu oyunların hayranıyım kaliteliler PC almadan önce bile bu oyunların mobil alternatiflerini arıyordum bana göre en iyi 2. oyun M&B serisi hem seriyi tamlamış olursunuz alın derim bu oyunu 1 ay önce aldım bugü çok az oynadım
Keşke PC kaldırsada bir ay Bannerlord sürem olsa.

resmin tam hali 1 gün 23 saat

Dosya Ekleri

• resim_2023-12-22_221721501.png
    63,5 KB · Görüntüleme: 47
Benim pc GTX 1650 ti . İ7 9750 h bannerlord ta nasıl olur bilemem ama fiyati uygun die aldimm inşallah dedin gibidir pisman etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…