Weeazy Femtopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Dün gece Microsoft Store üzerinden bir Minecraft Java sürümü aldım fakat konuyu araştırıp bilgi edinemediğim için foruma başvurmayı düşündüm. Microsoft Store'dan alınan Minecraft hesaplarına migrate ile alınan pelerin ekleniyor mu?
Dün gece Microsoft Store üzerinden bir Minecraft Java sürümü aldım fakat konuyu araştırıp bilgi edinemediğim için foruma başvurmayı düşündüm. Microsoft Store'dan alınan Minecraft hesaplarına migrate ile alınan pelerin ekleniyor mu?
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 Weeazy dedi: Dün gece Microsoft Store üzerinden bir Minecraft Java sürümü aldım fakat konuyu araştırıp bilgi edinemediğim için foruma başvurmayı düşündüm. Microsoft Store'dan alınan Minecraft hesaplarına migrate ile alınan pelerin ekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır eklenmiyor, Migration Cape'in olayı, eski minecraft hesaplarını microsoft hesaplarına taşıtyan eski oyunculara verilmesi. Artı 0 Eksi
Weeazy dedi: Dün gece Microsoft Store üzerinden bir Minecraft Java sürümü aldım fakat konuyu araştırıp bilgi edinemediğim için foruma başvurmayı düşündüm. Microsoft Store'dan alınan Minecraft hesaplarına migrate ile alınan pelerin ekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır eklenmiyor, Migration Cape'in olayı, eski minecraft hesaplarını microsoft hesaplarına taşıtyan eski oyunculara verilmesi.
KS KS Weeazy Femtopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Kerem.Arslan dedi: Hayır eklenmiyor, migration Cape'in olayı, eski Minecraft hesaplarını Microsoft hesaplarına taşıtyan eski oyunculara verilmesi. Genişletmek için tıkla... Sorumu yanıtladığınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Kerem.Arslan dedi: Hayır eklenmiyor, migration Cape'in olayı, eski Minecraft hesaplarını Microsoft hesaplarına taşıtyan eski oyunculara verilmesi. Genişletmek için tıkla... Sorumu yanıtladığınız için teşekkür ederim.