Çözüldü Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı üzerinde ünlem işareti var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

exodusrwu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

AMD'den NVIDIA'ya geçiş yaptım. Bütün driverları DDU ile sildim fakat fotoğrafta gönderdiğim bağdaştırıcıyı Aygıt Yöneticisi üzerinden kaldıramıyorum. Sorunun çözümü hakkında yardımcı olabilecek var mı? 7800x3D kullanıyorum. Masaüstü kullanıyorum.

Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-24 011557.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-24 011557.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba,

AMD'den NVIDIA'ya geçiş yaptım. Bütün driverları DDU ile sildim fakat fotoğrafta gönderdiğim bağdaştırıcıyı Aygıt Yöneticisi üzerinden kaldıramıyorum. Sorunun çözümü hakkında yardımcı olabilecek var mı? 7800x3D kullanıyorum. Masaüstü kullanıyorum.

Teşekkür ederim.

O 7800x3D işlemcinizin dahili GPU sürücüsü sanırım. Sürücü yüklü olmadığı için öyle gözüküyor. BIOS'tan dahili GPU'yu devre dışı bırakabilirsiniz.

Merhaba,

Teşekkür ederim.

Başka bir forumda onboard GPU olabileceği yazılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
O 7800x3D işlemcinizin dahili GPU sürücüsü sanırım. Sürücü yüklü olmadığı için öyle gözüküyor. BIOS'tan dahili GPU'yu devre dışı bırakabilirsiniz.

Bana da öyle geliyor fakat bunu kapatmadan optimize şekilde ikisinin aynı anda kullanımı mümkün değil mi acaba?

Sürücü güncelleştirmelerini kontrol edin.

Sürücülerim güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı