Microsoft ve Activision birleşmesi çok yakın!

Günden güne daha da yaklaşıyor Microsoft, umarım en yakın zamanda alırlar.
Birleşme büyük ihtimalle onaylanacak, geçen hafta Nintendo için CoD anlaşması yapılmıştı. Phil Spencer Twitter hesabında bulabilirsiniz.
En önemlisi de, CoD Game Pass'e geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık birleşme olsunda şu Hearthstone'a ve diğer Blizzard oyunlara TR destek gelsin.

CoD’ların game pass’e geleceği kesin mi? Ve hepsi gelir mi? MW2’nin geleceğini ben düşünmüyorum.

CoD’ların game pass’e geleceği kesin mi? Ve hepsi gelir mi? MW2’nin geleceğini ben düşünmüyorum.
Oyun içi satın alımlardan elde edilen kazanç önemli burada. Eğer Microsoft için oyun içi satın alımlar yeteri kadar kazançlı gözükürse Game Pass'e eklerler bence. Böylece hem daha fazla oyun içi satın alım yapacak insan hem de daha fazla ve daha uzun süreli Game Pass müşterisi elde ederler. Ha tabii hem oyunun satışlarından hem de oyun içi satın alımlardan memnunlarsa ekstra para kazanmak varken gelmez.
Ha birde işin PlayStation tarafı var. Oradan müşteri çekmek için Game Pass'e ekleyebilirler fakat bu bence aşırı düşük bir ihtimal. Sonuçta PlayStation'da sattıkları her CoD oyunu için yine en az %70 gelir elde edilecek.

CoD'ların Game Pass'e geleceği kesin mi? Ve hepsi gelir mi? MW2'nin geleceğini ben düşünmüyorum.

Xbox studios altındaki bütün firmaların oyunları ilk günden Game Pass'e geliyor. CoD seriside gelecektir.
Xbox'ın mottosu da daha fazla kişiye oyun sağlamak. Ben kesinlikle geleceğini düşünüyorum.

Amerikan otoritesinden haber yok mu?

Avrupa tarafı olumlu ancak Amerika'yı bilmiyorum. Karar 25 Nisan'da verilecek.

Son düzenleme:
Benim bildiğim kadarıyla davalık süreci bitene kadar alım işlemini tamamlayamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…