Microsoft, Windows 11 için KB5039302 güncellemesini geri çekti

Az önce güncelleştirmeleri denetledim ve KB5039302 güncellemesi yükleniyor. Bir sorun olur mu? :D
Eki Görüntüle 2236048

Hocam neden isteğe bağlı Update'yi kuruyorsun? Stabil değil o test edilmemiş.

Sizlerde neden güncelleme hastalığı var; isteğe bağlı Update'yi kurunca ne oluyor? Elinize ne geçiyor? Test edilmemiş Update'ler bunlar. Gereken Update varsa otomatik olarak gelir zaten.

Hocam neden isteğe bağlı Update'yi kuruyorsun? Stabil değil o test edilmemiş.

Sizlerde neden güncelleme hastalığı var; isteğe bağlı Update'yi kurunca ne oluyor? Elinize ne geçiyor? Test edilmemiş Update'ler bunlar. Gereken Update varsa otomatik olarak gelir zaten.

Hocam o güncellemeyi kaldırdım dün 22631.37.37 yapısında kalmak iyi şimdilik

Bu güncelleme var bende isteğe bağlı olarak görünüyor kurmadım henüz sanallaştırma açık kullanıyorum durduk yere mavi ekran gibi sorunlarla karşılaşmak istemedim.
Peki bu güncelleme geri çekildi de tekrar mı kullanıma sunuldu yoksa bende ilk gelen sorunlu güncelleme mi görünüyor acaba. Neyse kurmayacağım zaten :D

Bende kurmayacağım KB5039302 bu güncellemeye micrsoft çözüm bulasaya kadar bekleyeceğim.

Bende kurmayacağım KB5039302 bu güncellemeye micrsoft çözüm bulasaya kadar bekleyeceğim.

Hocam tavsiyem en son güncellemeleri hazır olur olmaz butonunu kapat; önerilen Update varsa sistem kendisi kurar sana sormadan zaten ben 1 yıldır kullanıyorum o ayarı hep kapalı tutarım. Microsoft o ayarı senin pcni deney tahtası kullanmak için koymuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı