barys
Femtopat
Daha fazla
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var fotoğrafta da gördüğünüz gibi çözümü veya neden böyle bir hata verdiğini biliyor musunuz ben çok oyun oynayan biriyim o yüzden bilgisayarı max nasıl hızlandırırım diye kurcalamıştım bir şeyleri durdurmuştum gerçekten işe de yaradı bilgisayarım hızlandı fakat bu sorun ortaya çıktı ve mesela bilgisayarı yeniden başlatma seçeneğine bastığımda o dönen şey gözükmüyor ve orda kalıyor yeniden başlatılıyor yazısı var sadece ekranda eskiden o dönen şey oluyordu kayboldu aynı şekilde bilgisayarı açarken de yok.
Acaba yardımcı olur musunuz komple sıfırlamayı düşünüyorum gerçekten can sıkıcı olmaya başladı ama sıfırlarsam temiz Windows 11 kurmayı bilmiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada görselde ki hata ne zaman oyundan veya başka bir şeyden çıksam 3 tane aynı resimde ki gibi çıkıyor
Acaba yardımcı olur musunuz komple sıfırlamayı düşünüyorum gerçekten can sıkıcı olmaya başladı ama sıfırlarsam temiz Windows 11 kurmayı bilmiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada görselde ki hata ne zaman oyundan veya başka bir şeyden çıksam 3 tane aynı resimde ki gibi çıkıyor