Ban 1s Coming
Centipat
Office 365 ile ücretsiz kullanılabilir ayrıca World değil Word 
Hocam, Medipol büyük ihtimalle Office 365 sağlıyordur. Derslerini de Microsoft Teams üzerinden işliyorlar sanırım. Diğer arkadaşların dediği gibi okul epostası da işe yarar.İstanbul medipol üniversitesi.
Neden öyle dediniz hocam? OpenOffice kapandı diye biliyorum ben. Başka alternatif pek yok gibi.LibreOffice ise ofis yazılımları dünyasının yüz karası bana göre.
1 aydır bana saç baş yolduracak çünkü hocamNeden öyle dediniz hocam? OpenOffice kapandı diye biliyorum ben. Başka alternatif pek yok gibi.
Word alternatifi olarak LaTeX var hocam. Tavsiye ederim hic başlamadıysanız.Ofis dünyasında maalesef Microsoft Office ürünlerinin rakibi yok.
Nedir sıkıntı hocam, belki kolay bir şeydir?1 aydır bana saç baş yolduracak çünkü hocam.
Stabil değil hocam, yazı yazarken kimi zamanlarda boş yere takılmalar yapıyor ve düzelmiyor yeni belge açana kadar. İmla denetimi kötü, keyifli bir yazıma daha doğrusu yazdığını hissettirecek yapısı yok yazılımın maalesef. En azından benim deneyimim böyle.Nedir sıkıntı hocam, belki kolay bir şeydir?
Deneyebilirim hocam, çok teşekkürler.Word alternatifi olarak LaTeX var hocam. Tavsiye ederim hic başlamadıysanız.
Açıkçası 2 yıla yakındır yazı aracı olarak Word ya da Writer kullanmıyorum, LaTeX ile tüm işlerimi sorunsuzca görebiliyorum. Gerçi o da bazen gıcıklık yapıyor ama çözümü kolay genelde.Stabil değil hocam, yazı yazarken kimi zamanlarda boş yere takılmalar yapıyor ve düzelmiyor yeni belge açana kadar. İmla denetimi kötü, keyifli bir yazıma daha doğrusu yazdığını hissettirecek yapısı yok yazılımın maalesef. En azından benim deneyimim böyle.
Bir yazılımla kullanıcı etkileşimi arasındaki en önemli şeylerden birisi kullanıcıya nasıl dönüt verdiği. LibreOffice'de böyle bir şey yok gibi. Yazı yazasın gelmiyor bir nevi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.