Microsoft, Zamanında Nintendo ve EA’i Satın Almaya Çalışmış

Şampiyonlar ligi olur.
Ama şu an için böyle bir şey olur mu bilemem. Ben Microsoft tarafından daha umutluyum. Obsidian, Ninja Theory, Bethesda, Arkane ve The Coalition en bilinenleri. PS tarafında 13 stüdyo, Microsoft tarafında 25 stüdyo var. Ama şu an için PS özel oyun konusunda önde, bakalım ne olacak.

EA çöplüğüne Codemaster gibi altın değerinde bir firmayı aldı ama maksimum seneye çöp olacak.
Codemasters'ı geç adamlar Respawn'ı aldı ya, en sevdiğim stüdyolardan.

çöp olacak ve kapatılacak.
Geçen düşünüyorum "Ula bütün spor oyunlar EA'de bi F1 onlarda değil dedim 2-3 gün sonra Google Haberlerde Codemaster alındı dedi." Ne güzel oyunda beni geçmeye çalışanı kıstırıyordum artık safety car bizi kovalar biz de kaçarız. Klasik EA mantığı... :(

Ama şu an için böyle bir şey olur mu bilemem. Ben Microsoft tarafından daha umutluyum. Obsidian, Ninja Theory, Bethesda, Arkane ve The Coalition en bilinenleri. PS tarafında 13 stüdyo, Microsoft tarafında 25 stüdyo var. Ama şu an için PS özel oyun konusunda önde, bakalım ne olacak.

Codemasters'ı geç adamlar Respawn'ı aldı ya, en sevdiğim stüdyolardan.
Fifa oyuncuları sadece 1 sene bu oyuna para harcamasın bu firma batar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı