muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 7 Ocak 2021 #61 Sapphire1525 dedi: Pokemon dediğimde aklınıza yeni oyunları değil de fire Red dediğinize göre pokemonu pek bilmiyorsunuz. Demek istediğim Xbox gücüyle harika grafikler ve hikayeyle bir pokemon oyunu oynamak. Genişletmek için tıkla... Bilmiyor olduğumu nereden çıkardın? Yeni nesilleri sevmiyorum. O yüzden Fire Red dedim. Ve en sevdiğim o olduğu için. Not:6.Nesilden beri çok takip ettiğimi söyleyemem. 8.Nesli hiç izlemedim.
Sapphire1525 dedi: Pokemon dediğimde aklınıza yeni oyunları değil de fire Red dediğinize göre pokemonu pek bilmiyorsunuz. Demek istediğim Xbox gücüyle harika grafikler ve hikayeyle bir pokemon oyunu oynamak. Genişletmek için tıkla... Bilmiyor olduğumu nereden çıkardın? Yeni nesilleri sevmiyorum. O yüzden Fire Red dedim. Ve en sevdiğim o olduğu için. Not:6.Nesilden beri çok takip ettiğimi söyleyemem. 8.Nesli hiç izlemedim.