Microsoft, Zamanında Nintendo ve EA’i Satın Almaya Çalışmış

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
xbox live gold ücretsiz

Microsoft’un orijinal Xbox için özel oyunlar oluşturmak amacıyla Nintendo dahil olmak üzere oyun dünyasının en büyük isimlerinden bazılarını satın almaya çalıştığı bildirildi. GamesRadar’ın haberine göre Bloomberg’in yeni bir raporunda, konsolun piyasaya sürülmesine kadar geçen sürede Microsoft çalışanların çoğu, Nintendo, EA ve Square Enix gibi şirketleri satın alma girişimlerini özetledi. 2000 yılında Xbox’ı duyuran Microsoft, yeni […]

Devamı: Microsoft, Zamanında Nintendo ve EA’i Satın Almaya Çalışmış
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konsol var mı sizde?
Evet. Bir tane çakma NES var. Bir tane orijinal Avrupa kasa SNES var. Ondan sonra Nintendo 64 var ama video girişi kırık. GameCube zaten hayatımda hiç görmedim. Nintendo Wii bir aralar vardı ben de ama sonra sattık mı, birine mi verdik hiç hatırlamıyorum.

Evet. Bir tane çakma NES var. Bir tane orijinal Avrupa kasa SNES var. Ondan sonra Nintendo 64 var ama video girişi kırık. GameCube zaten hayatımda hiç görmedim. Nintendo Wii bir aralar vardı ben de ama sonra sattık mı, birine mi verdik hiç hatırlamıyorum.

Switch falan olsa mükemmel olurdu.😒😟😌😕 Hayalim...

Keşke alabilseydi. Adamların amacı özel oyun yaptırmak. Microsoft'un desteklediği özel oyunların en kötüsü AC oyunlarından iyi olur merak etmeyin. Aynısı Sony için de geçerli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı