Sony'nin futbol oyunlarında gözü yok zaten. Adamlar şu an MGS ve Silent Hill'in yapım haklarını almaya çalışıyor. Alırsa ve üstüne Kojima bu oyunları yaparsa eski efsanevi günlere döneriz.Sony Konami ile arası iyi olsa da PES 2021 Game Pass'de.
Sony'nin futbol oyunlarında gözü yok zaten. Adamlar şu an MGS ve Silent Hill'in yapım haklarını almaya çalışıyor. Alırsa ve üstüne Kojima bu oyunları yaparsa eski efsanevi günlere döneriz.Sony Konami ile arası iyi olsa da PES 2021 Game Pass'de.
Microsoft'un Square Enix'i alması Deus Ex rezaletinden sonra istediğim en büyük şey.Square ile Sony'nin arası çok iyi. Çoğu kişi Bungie'nin gelmesini ister çünkü en iyi Halo oyunlarını yapanlar onlar, ama zor.
Şampiyonlar ligi olur.Sony'nin futbol oyunlarında gözü yok zaten. Adamlar şu an MGS ve Silent Hill'in yapım haklarını almaya çalışıyor. Alırsa ve üstüne Kojima bu oyunları yaparsa eski efsanevi günlere döneriz.
çöp olacak ve kapatılacak.EA çöplüğüne Codemaster gibi altın değerinde bir firmayı aldı ama maksimum seneye çöp olacak.
Ama şu an için böyle bir şey olur mu bilemem. Ben Microsoft tarafından daha umutluyum. Obsidian, Ninja Theory, Bethesda, Arkane ve The Coalition en bilinenleri. PS tarafında 13 stüdyo, Microsoft tarafında 25 stüdyo var. Ama şu an için PS özel oyun konusunda önde, bakalım ne olacak.Şampiyonlar ligi olur.
Codemasters'ı geç adamlar Respawn'ı aldı ya, en sevdiğim stüdyolardan.EA çöplüğüne Codemaster gibi altın değerinde bir firmayı aldı ama maksimum seneye çöp olacak.
Geçen düşünüyorum "Ula bütün spor oyunlar EA'de bi F1 onlarda değil dedim 2-3 gün sonra Google Haberlerde Codemaster alındı dedi." Ne güzel oyunda beni geçmeye çalışanı kıstırıyordum artık safety car bizi kovalar biz de kaçarız. Klasik EA mantığı...çöp olacak ve kapatılacak.
Öyle bir şey olduğunu düşünsenize, özel oyunlar için PS5 alanlar kafasını duvara vura vura ağlar herhalde.Microsoft biraz aklın varsa Naughty Dog'a parayı basıp satın alırsın.
Fifa oyuncuları sadece 1 sene bu oyuna para harcamasın bu firma batar.Ama şu an için böyle bir şey olur mu bilemem. Ben Microsoft tarafından daha umutluyum. Obsidian, Ninja Theory, Bethesda, Arkane ve The Coalition en bilinenleri. PS tarafında 13 stüdyo, Microsoft tarafında 25 stüdyo var. Ama şu an için PS özel oyun konusunda önde, bakalım ne olacak.
Codemasters'ı geç adamlar Respawn'ı aldı ya, en sevdiğim stüdyolardan.
Battlefield'dan da iyi para alıyorlar. Zaten BF ve Fifa sayesinde ayaktalar.Fifa oyuncuları sadece 1 sene bu oyuna para harcamasın bu firma batar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.