E emın12 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 137 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Haziran 2019 #1 Microsoft'tan R6 kredisi aldım fakat kodumu nereden alacağımı bilmiyorum. Acaba kodumu nereden alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2019
Microsoft'tan R6 kredisi aldım fakat kodumu nereden alacağımı bilmiyorum. Acaba kodumu nereden alabilirim?
WinterSoldier Kilopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2019 #2 emın12 dedi: Microsoft'tan R6 kredisi aldım fakat kodumu nereden alacağımı bilmiyorum. Acaba kodumu nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun Xbox'ta mı? Artı 0 Eksi
emın12 dedi: Microsoft'tan R6 kredisi aldım fakat kodumu nereden alacağımı bilmiyorum. Acaba kodumu nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun Xbox'ta mı?
KS KS E emın12 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 137 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Haziran 2019 #3 WinterSoldier dedi: Oyunun Xbox'ta mı? Genişletmek için tıkla... WinterSoldier dedi: Oyunun Xbox'ta mı? Genişletmek için tıkla... evet onu sonradan fark ettım ve zaten adamlar kımsenın kredısını vermıyor butun yorumlar kufur dolu.Steam den almaya karar verdım ama the store ıs currently unavailable dıye bır hata verıyor.Yardımcı olursan çok sevinirim Artı 0 Eksi
WinterSoldier dedi: Oyunun Xbox'ta mı? Genişletmek için tıkla... WinterSoldier dedi: Oyunun Xbox'ta mı? Genişletmek için tıkla... evet onu sonradan fark ettım ve zaten adamlar kımsenın kredısını vermıyor butun yorumlar kufur dolu.Steam den almaya karar verdım ama the store ıs currently unavailable dıye bır hata verıyor.Yardımcı olursan çok sevinirim