Health check kısmı buga giriyor, geliştirilmesi gerekiyor. Bence şu anlık kullanmaya gerek yok. Yine de güzel bir başlangıç. Karanlık tema falan eklensin.
Demin kullandım hiçbir şey başıma gelmedi.
Health check dener misin?
Onu denedim zaten ilk.
İlk gözüme batan o oldu.
Microsoftun harika politikaları. Disk temizleme aracı(eskiler bilir) olmuş pc manager.Ben şahsen bayağı beğendim uzun zamandır böyle bir şey gelmesi lazımdı diye umuyordum. En sonunda yine geldi ve ilk sürüme göre efsane.
Eki Görüntüle 1558704
link atarmısınız?Ben şahsen bayağı beğendim uzun zamandır böyle bir şey gelmesi lazımdı diye umuyordum. En sonunda yine geldi ve ilk sürüme göre efsane.
Eki Görüntüle 1558704
Eski değil ki.Microsoftun harika politikaları. Disk temizleme aracı(eskiler bilir) olmuş pc manager.
Link atar mısınız?
Fazla alan kaplar mı ve görev yöneticinde ne kadar kullanıyor?Antivirus, Cleanup PC, protection for your computer | Microsoft PC Manager
Microsoft PC manager, a good way protects your personal computer and optimize performances. PC manager provide PC cleanup, antivirus, windows update makes your computer safe and secure!pcmanager.microsoft.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.