Steam Middle-earth: Shadow of War - 4,99 dolar (210 TL)

Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
1765129907098.png

🕹️ Oyun: Middle-earth: Shadow of War
📋 Oyun hakkında: Ödüllü Nemesis Sisteminin hayata geçirdiği destansı dünyayı yaşayın. Middle-earth™: Shadow of War™ Genişlemesinde bir Güç Yüzüğü oluşturun, devasa savaşlarda Kaleleri fethedin ve Mordor'u kendi ork ordunuzla ele geçirin.
⚙️ Tür: Açık dünya - Aksiyon - RYO
💰 İndirim oranı: %90
🎯 İndirimli fiyatı: 4,99 dolar (210 TL)
⏰ İndirim sonu: 8 Aralık 2025 (Son 24 saat)
💶 İndirimsiz fiyatı: 49,99 dolar (2.126 TL)

🇹🇷 Türkçe dil desteği: Yok
📖 Türkçe yama için tıklayınız! (Apex Çeviri)
🎮 Game Pass durumu: Bulunuyor ✅

🛠️ Son oyun içi güncelleme: 5 Eylül 2018

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

🔎 Diğer mağazalar:
🔸GOG - 4,99 dolar (210 TL)
🔸Microsoft Store - 180 TL

1765130241566.png
1765130248113.png

Açıklama zaten çok güzeldi şimdi daha çok güzel olmuş. Eline sağlık.

Microsoft Store > Epic Games > Steam > PS Store (fiyat konusunda)
Öyle, Steam dolara geçtikten sonra hayat bitti maalesef. Ama Epic ve Microsoft store son kale geçen Micosoft store'dan 35 TL'ye MK11, Epic'ten Mafia Trilogy(75 TL) Detroit(28 TL), Heavy Rain(14 TL), Beyond Two Souls (14 TL)aldım halen güzel fiyata satıyorlar.

Son düzenleme:
Öyle, Steam dolara geçtikten sonra hayat bitti maalesef. Ama Epic ve Microsoft store son kale geçen Micosoft store'dan 35 TL'ye MK11, Epic'ten Mafia Trilogy(75 TL) Detroit(28), Heavy Rain(14 TL), Beyond Two Souls (14 tl)aldım halen güzel fiyata satıyorlar.
Cidden öyle. Türkiye'de herhalde çok ucuz diyebileceğimiz bir tek oyunlar kalmıştı onlarda "GG" oldu ama :D

Birde yanlış anlama ama senin aldığın oyunlar zaten eski oyunlar bu arada. Hatta bazısı o kadar eski oyunlar ki Steam'in yıllardır "TL" kaldığı dönemlerde bende dahil baya oyuncu da aldı aslında. Yani onların yerine asıl daha genele bakmak lazım. Mesela Epic Games'te yeni gelen AAA oyunların Steam fiyatı ile pek farkı olmuyor hatta indie oyunların bile farkı olmuyor. Birde Microsoft Store'da ise bu biraz daha esnek, Hollow Knight Silksong ilk çıktığında 30TL altına satılıyordu. Böyle sanki "hatalı fiyatlandırma" diyebileceğimiz ucuzlukları Epic Games'e daha fazla yapıyor bence.

Cidden öyle. Türkiye'de herhalde çok ucuz diyebileceğimiz bir tek oyunlar kalmıştı onlarda "GG" oldu ama :D

Birde yanlış anlama ama senin aldığın oyunlar zaten eski oyunlar bu arada. Hatta bazısı o kadar eski oyunlar ki Steam'in yıllardır "TL" kaldığı dönemlerde bende dahil baya oyuncu da aldı aslında. Yani onların yerine asıl daha genele bakmak lazım. Mesela Epic Games'te yeni gelen AAA oyunların Steam fiyatı ile pek farkı olmuyor hatta indie oyunların bile farkı olmuyor. Birde Microsoft Store'da ise bu biraz daha esnek, Hollow Knight Silksong ilk çıktığında 30TL altına satılıyordu. Böyle sanki "hatalı fiyatlandırma" diyebileceğimiz ucuzlukları Epic Games'e daha fazla yapıyor bence.
Aslında hepsi zamanında korsan oynayıp bitirdiğim için almaya gerek duymadığım oyunlar, sadece orijinalleri hesapta dursun ve biraz da günah çıkarmak için aldım :D Yine de Steam ile kıyaslayınca gayet ucuzlar.

Aslında hepsi zamanında korsan oynayıp bitirdiğim için almaya gerek duymadığım oyunlar, sadece orijinalleri hesapta dursun ve biraz da günah çıkarmak için aldım :D Yine de Steam ile kıyaslayınca gayet ucuzlar.
Mantıklı yapmışsın o zaman :D Orası ayrı ya yine ucuz Steam'e göre. Ama ben USD sisteminden önce çoğu, düzgün, eski AAA ve indie oyunu çektiğim için başka launcher'dan almamın mantığı yok artık. Anca işte daha yeni çıkmış oyunlarda iyi bir fiyatlandırma olursa alıyorum bir şeyler onda da genellikle Microsoft Store denk geliyor. Bu arada eski dediğime bakma. Hani RDR 2 2018 yapım ama hala tekniksel olarak dünyanın en iyi oyunu denilebilir :D Sadece 2018'de çıkmasına eski diyorum yanlış anlaşılmayayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı