swencY Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 168 Çözümler 1 24 Kasım 2020 #1 İyi günler, almak istediğim telefon aşağıda verdiğim linkte diğer satıcılara göre 200₺ daha ucuz fakat hiçbir yerde distribütör garantili yazmıyor. ✦Xiaomi Mi Note 10 Lite 64gb Siyah Cep Telefonu ( Türkiye Garantili) | Trendyol Acaba bu Xiaomi Türkiye garantisi mi? Eğer değil ise Migros garantisi sorun çıkartır mı?
İyi günler, almak istediğim telefon aşağıda verdiğim linkte diğer satıcılara göre 200₺ daha ucuz fakat hiçbir yerde distribütör garantili yazmıyor. ✦Xiaomi Mi Note 10 Lite 64gb Siyah Cep Telefonu ( Türkiye Garantili) | Trendyol Acaba bu Xiaomi Türkiye garantisi mi? Eğer değil ise Migros garantisi sorun çıkartır mı?
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 24 Kasım 2020 #2 Parantez için de “Türkiye Garantili” olduğu belirtilmiş.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 24 Kasım 2020 #4 x4r dedi: Migros ne alaka? Genişletmek için tıkla... Satıcı Migros.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #5 swencY dedi: İyi günler, almak istediğim telefon aşağıda verdiğim linkte diğer satıcılara göre 200₺ daha ucuz fakat hiçbir yerde distribütör garantili yazmıyor. ✦Xiaomi Mi Note 10 Lite 64gb Siyah Cep Telefonu ( Türkiye Garantili) | Trendyol Acaba bu Xiaomi Türkiye garantisi mi? Eğer değil ise Migros garantisi sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Migros garantisini nereden uydurdunuz çok merak ediyorum.
swencY dedi: İyi günler, almak istediğim telefon aşağıda verdiğim linkte diğer satıcılara göre 200₺ daha ucuz fakat hiçbir yerde distribütör garantili yazmıyor. ✦Xiaomi Mi Note 10 Lite 64gb Siyah Cep Telefonu ( Türkiye Garantili) | Trendyol Acaba bu Xiaomi Türkiye garantisi mi? Eğer değil ise Migros garantisi sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Migros garantisini nereden uydurdunuz çok merak ediyorum.
swencY Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 168 Çözümler 1 24 Kasım 2020 #6 SeastoreKing dedi: Migros garantisini nereden uydurdunuz çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Xiomi Türkiye garantisi değil çünkü, o garanti kapsamında olan telefonlar bundan farklı listelenmiş.
SeastoreKing dedi: Migros garantisini nereden uydurdunuz çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Xiomi Türkiye garantisi değil çünkü, o garanti kapsamında olan telefonlar bundan farklı listelenmiş.