- Makaleler
- 2
300TL'ye hangi tantuniyi ya da lahmacunu yiyeyim?
Kral alacaksın 4 tane lahmacun yavaş yavaş yiyeceksin maçla birlikte.
300TL'ye hangi tantuniyi ya da lahmacunu yiyeyim?
Oha nerene yiyeceksin o kadarı.@hudrikerem eyvallah kanka terra pizzadan büyük boy cheddarlı dev karışık yanına da bir küçük boy pizza daha söyledim 205'e denk geldi.
Oha nerene yiyeceksin o kadarı.
Afiyet olsun o zaman. İyi akşamlar.Bir bu kadar daha yerim hocam sıkıntı yok. Şimdi terra pizzadan aradılar büyük boy hamuru kalmamış onun yerine 2 orta boy yaptırttım daha kârlı oldu.
Ellerine sağlık dondurma ya da çikolata sosuyla harika gidebilir.Annem şimdi yaptı nasıl olmuş? Tadı güzel bu arada. Keşke yanında dondurmada olsaydı ama yapacak bir şey yok.Eki Görüntüle 2210681
Almaya üşendim sade yedim ama tadı çok güzeldi bence yorumlarınız için teşekkür ederim.Ellerine sağlık dondurma ya da çikolata sosuyla harika gidebilir.
Bu tarz kekler sade yendiğinde boğaz yorabiliyor. Çayla bile harika gidecektir. Rica ederim afiyet olsun.Almaya üşendim sade yedim ama tadı çok güzeldi bence yorumlarınız için teşekkür ederim.
Baklava gibiAnnem şimdi yaptı nasıl olmuş? Tadı güzel bu arada. Keşke yanında dondurmada olsaydı ama yapacak bir şey yok.Eki Görüntüle 2210681
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.