Kampanya 26-30 Haziran tarihleri arasında ikramlık paketli çikolatalarda 1 alana 1 bedava. 29-30 Haziran'da ise tüm çikolata ve çikolata kaplamalı barlarda 1 alana 1 bedava diye duydum. Şimdiden haberiniz olsun kaçırmayın derim.
Eğer alma gibi bir niyetiniz varsa erkenden gidip alın çünkü en son buna benzer bir kampanya yapıldığında, stoklar saniyesinde erimişti ve satın alanların çoğunluğu da esnaftı. Adamlar koli koli alıp stokladılar ve sonra kendi dükkanlarında sattılar o ürünleri. Kampanya için yapılan bir olayı bile kendi menfaatlerine çevirmeye çalıştılar anlayacağınız. Ülkede herkes yolunu bulma derdinde, elden bir şey gelmez.
İndirimin ilk günü 16.00 gibi gitmiştim ve talan edilmişti. Yine de 8 tane karamelli browniyi kapmıştım.Evet, konu sahibi sonradan eklemiş de galiba sanal markette bu. Mağazalarında bu kampanyayı yaptıklarında, stokları saniyesinde tükenmişti ve koli koli götürenler vardı. @Fleew667.
Zehirden farkı olmayan dandik şekerlemeleri saniyesinde bitirmek mi? Bu milletin gerçekten zeka sorunu var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.