Gıda Migros'ta tüm çikolatalarda 1 alana 1 bedava

Kampanya 26-30 Haziran tarihleri arasında ikramlık paketli çikolatalarda 1 alana 1 bedava. 29-30 Haziran'da ise tüm çikolata ve çikolata kaplamalı barlarda 1 alana 1 bedava diye duydum. Şimdiden haberiniz olsun kaçırmayın derim.

en son ki olaydan sonra patiswiss mallarını nasıl elimizden çıkarırız diye taktik yaratmışlar. orta yaşlı kesim bu olayı bilmediği için sorgulamadan alacaktır rezil çikolataları

Alma limiti oluyor aslında. Bir üründen belli bir sayıda alındığında bir ailenin ihtiyacından fazla olması sebebiyle satmayabiliyorlar. Ahlaktan kırılan esnafım böyle bir şeyle karşılaşınca çirkefleşip bağırıp olay çıkartıyor. Her şube de bununla uğraşmak istemiyor doğal olarak.

Bunu yapan sadece esnaf değil elbette. 30'ar tane gofret, çikolata alıp kıyamet gününe hazırlanan vatandaşlarımız da var. Millet ekonomik refah olmayınca böyle şeylerden sonuna kadar istifade etmek istiyor. Ne yaparsın.

Paylaşım için teşekkürler. Patiswiss almayın.

Ben dün sipariş verdim şu anda mesajını okudum hocam. Patiswiss niçin almayalım. Sebebi nedir acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı