Gıda Migros'ta tüm çikolatalarda 1 alana 1 bedava

Damak, eti, snickers gibi markalar vardı ben aldım hocam.
Snickers bulamadım hiç. Ama bir sürü kare çikolata aldım. Ayrıca bugün bime gittiğimde ordaki çikolatalarda da yüzde 50 indirim vardı eti sütlü kare çıkolata 11 liraya düşmüştü. Sanırım bütün market zincirleri ortaklaşa indirim yapıyor.

Snickers bulamadım hiç. Ama bir sürü kare çikolata aldım. Ayrıca bugün BİM'e gittiğimde oradaki çikolatalarda da yüzde 50 indirim vardı eti sütlü kare çıkolata 11 liraya düşmüştü. Sanırım bütün market zincirleri ortaklaşa indirim yapıyor.

BİM'de olan indirimi bilmiyordum ama kesinlikle bizim buradakinde stoklar bitmiştir.

Geçen aylardaki kampanyada markete gittiğimde market talan edilmişti, hala da bir şeyler çıkar umuduyla kalabalık bir grup rafları geziyordu. Gitmemek daha iyi

Bugün markete uğradım yediğim tek çikolatayı bulduğuma sevindim ve 8 adet aldım. Diğer kampanyanın aksine aşırı talan edilmemişti çikolata bölümü. Sanırım boykot çalışıyor. (!)
Hocam diğer kampanya daha büyüktü. Keklerde , gofretlerde , çikolatalarda falan hep 1 alana 1 bedava vardı. Şuanki ise sadece çikolata ve çikolata kaplamalı barlarda geçerli.

Bu yüzden o kadar kalabalık değildi. Ama yine de tekelciler falan gelmişti toplu alım yapıyorlardı. Bizim burda kavga bile çıkmıştı :D

Sadece begendiklerimden bir de Magnum 6'li paketten sipariş verdim indirimdeydi. Onlari da Online'dan aldım. Abartmamak lazim hepsi de zarar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı