hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 28 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar selam, görseldeki gibi ekran takılı kaldı hoparlör hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Nasıl düzeltirim lütfen yardımcı olur musunuz? Kapatıp açma düğmesine basılı tuttum defalarca bastım hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Dosya Ekleri IMG_20220128_212652.jpg 82,2 KB · Görüntüleme: 384 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Arkadaşlar selam, görseldeki gibi ekran takılı kaldı hoparlör hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Nasıl düzeltirim lütfen yardımcı olur musunuz? Kapatıp açma düğmesine basılı tuttum defalarca bastım hiçbir şekilde yanıt vermiyor.
Çözüm Revainer 28 Ocak 2022 hergeceaglıyorum dedi: Cihaz bataryalı maalesef güç kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Şarjın bitmesini bekleyeceksiniz o zaman mecbur.
hergeceaglıyorum dedi: Cihaz bataryalı maalesef güç kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Şarjın bitmesini bekleyeceksiniz o zaman mecbur.
İ İsimsizolsun Yoctopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Nisan 2022 #11 hergeceaglıyorum dedi: Düzeldi. Genişletmek için tıkla... Peki ne yaptınız şarjı Bi türlü bitmiyor Artı 0 Eksi
KS KS hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #12 İsimsizolsun dedi: Peki ne yaptınız şarjı Bi türlü bitmiyor Genişletmek için tıkla... Ben sabahtan aksama kadar acık tuttum bitti baska bise yapmadım. Artı 0 Eksi
İsimsizolsun dedi: Peki ne yaptınız şarjı Bi türlü bitmiyor Genişletmek için tıkla... Ben sabahtan aksama kadar acık tuttum bitti baska bise yapmadım.
İ İsimsizolsun Yoctopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2022 #13 hergeceaglıyorum dedi: Ben sabahtan aksama kadar acık tuttum bitti baska bise yapmadım. Genişletmek için tıkla... Peki İnş benimki de düzelir tşk ederim Artı 0 Eksi
hergeceaglıyorum dedi: Ben sabahtan aksama kadar acık tuttum bitti baska bise yapmadım. Genişletmek için tıkla... Peki İnş benimki de düzelir tşk ederim
KS KS hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #14 İsimsizolsun dedi: Peki İnş benimki de düzelir tşk ederim Genişletmek için tıkla... İnşallah, rica ederim. Artı 0 Eksi
İsimsizolsun dedi: Peki İnş benimki de düzelir tşk ederim Genişletmek için tıkla... İnşallah, rica ederim.