A Arda01 Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #1 Mikrofonu arkadaşım denedi ve onda çalışıyor. Ancak benim bilgisayarımda çalışmıyor. Ne yapmam gerekli? Son düzenleme: 20 Haziran 2015
Mikrofonu arkadaşım denedi ve onda çalışıyor. Ancak benim bilgisayarımda çalışmıyor. Ne yapmam gerekli?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Haziran 2015 #2 Senin bilgisayarının özelliklerini bilmemiz gerekiyor. Ses kartı sürücüsü yüklü mü ? Mikrofonu hangi porta takıyorsun ?
Senin bilgisayarının özelliklerini bilmemiz gerekiyor. Ses kartı sürücüsü yüklü mü ? Mikrofonu hangi porta takıyorsun ?
fiendhunter Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 189 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MMORPG farmcısı 21 Haziran 2015 #3 Anakartının sitesine gir oradan ses kartı sürücüsünü indir-kur-reset at (kendi ana kartının modeline göre, örnek Asus M599FX PRO v2.0 ''bu benim ana kartım''). Sonrada mikrofonunu arkadaki pempe jaka sok çalışacaktır.
Anakartının sitesine gir oradan ses kartı sürücüsünü indir-kur-reset at (kendi ana kartının modeline göre, örnek Asus M599FX PRO v2.0 ''bu benim ana kartım''). Sonrada mikrofonunu arkadaki pempe jaka sok çalışacaktır.