Devran12 Hectopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 80 22 Haziran 2019 #1 Merhabalar, Mikrofonumdan ses sadece cızırtı olarak gidiyor benim sesimi hiç almıyor, bu durum önceden böyle değildi sadece ara ara bu durum yaşanıyordu. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler.
Merhabalar, Mikrofonumdan ses sadece cızırtı olarak gidiyor benim sesimi hiç almıyor, bu durum önceden böyle değildi sadece ara ara bu durum yaşanıyordu. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler.
Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2019 #2 Laptop mı kullanıyorsun
Yunus Deniz Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 59 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2019 #3 Harici mikrofon kullanıyor isen bozulmuş olabilir.
Devran12 Hectopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 80 22 Haziran 2019 #4 Masaüstü kullanıyorum. Mikrofonun bozulduğunu sanmıyorum bazen böyle olup bazen düzeliyor, en yakın zamanda başka bir mikrofonla da yeniyeceğim Hay Gökenzi dedi: Laptop mı kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü kullanıyorum Yunus Deniz dedi: Harici mikrofon kullanıyor isen bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet harici mikrofon ama bozulduğunu pek sanmıyorum en yakın zamanda başka mikrofonla deneyeceğim. Son düzenleme: 22 Haziran 2019
Masaüstü kullanıyorum. Mikrofonun bozulduğunu sanmıyorum bazen böyle olup bazen düzeliyor, en yakın zamanda başka bir mikrofonla da yeniyeceğim Hay Gökenzi dedi: Laptop mı kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü kullanıyorum Yunus Deniz dedi: Harici mikrofon kullanıyor isen bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet harici mikrofon ama bozulduğunu pek sanmıyorum en yakın zamanda başka mikrofonla deneyeceğim.