xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 10 Haziran 2020 #1 Mikrofonum dış sesleri çok alıyor arkadaki en küçük sesi bile karşı tarafa net bir şekilde iletiyor bu dış sesleri nasıl engellerim programla falan?
Mikrofonum dış sesleri çok alıyor arkadaki en küçük sesi bile karşı tarafa net bir şekilde iletiyor bu dış sesleri nasıl engellerim programla falan?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 10 Haziran 2020 #2 Program önereceğim, hem ses kalitesini arttırıyor hem de dış sesleri kısabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşaretledğim yeri arttırarak dış sesleri engelliyebilirsiniz konuşunca ses gelecek ama sustuğunuzda ölüm sessizliği olacak. Artı 0 Eksi
Program önereceğim, hem ses kalitesini arttırıyor hem de dış sesleri kısabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşaretledğim yeri arttırarak dış sesleri engelliyebilirsiniz konuşunca ses gelecek ama sustuğunuzda ölüm sessizliği olacak.
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #3 Ses sürücünüz ile mikrofon hassasiyetini ayarlayabilirsiniz. Dell laptopumda bu programın adı Dell Audio. Artı 0 Eksi
Ses sürücünüz ile mikrofon hassasiyetini ayarlayabilirsiniz. Dell laptopumda bu programın adı Dell Audio.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 10 Haziran 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attığım saniyedeki gürültü tutma özelliğini falan yaparsan belki düzelebilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attığım saniyedeki gürültü tutma özelliğini falan yaparsan belki düzelebilir.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 10 Haziran 2020 #5 Elementor dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attığım saniyedeki gürültü tutma özelliğini falan yaparsan belki düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben eskiden onu kullanıyordum fakat sesi bozuyor mesela canlı gelirken sesi boğuk çıkartıyor ben tavsiye etmiyorum Artı 0 Eksi
Elementor dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attığım saniyedeki gürültü tutma özelliğini falan yaparsan belki düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben eskiden onu kullanıyordum fakat sesi bozuyor mesela canlı gelirken sesi boğuk çıkartıyor ben tavsiye etmiyorum