Çözüldü Mikrofon gidip geliyor

• Konuyu başlatan lamba
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.025
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lamba

Centipat
Daha fazla  
Mikrofonum gidip geliyor sizce sorun nedir video çekemiyorum arkadaşlarımla konuşamıyorum mikrofonum 1 yıl olmadı düşmedi yere USB kablolu mikrofon linkini koyuyorum.

Linki :
https://www.hepsiburada.com/hadron-pc-masa-ustu-mikrofonu-oyuncu-aux-3-5mm-hadron-hd-g101-pm-HBC00003GP5LH?magaza=EGB%20ELEKTRONİK

Çözüm
Denetim masasından mikrofona izin verilen uygulamalarda hangisini kullanacaksanız onu yeniden açın. Bilmiyorsanız teker teker anlatırım.
Denetim masasından mikrofona izin verilen uygulamalarda hangisini kullanacaksanız onu yeniden açın. Bilmiyorsanız teker teker anlatırım.

Çözüm
Anlatırsan sevinirim.
Akşam eve geldiğimde bakarım eğer çözülmemiş olursa konu. Ki zaten zor değil basit bir araştırmayla kendinizde bulabilirsiniz.

Hocam akşam unuttum konu aklımdan çıkmış o yoğunlukla, affımı sunarım. Çözüm için teşekkürler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…