Mikrofon kalitesi iyi olan Bluetooth kulaklık önerisi

TwistyJead

Decapat
Daha fazla  
Android telefon için mikrofon kalitesi iyi olan Bluetooth kulaklık önerebilir misiniz arkadaşlar?

Bütçe önemli değil.

Realme buds t100 önerebilirim bende şahsen var ve gayet memnunum hem fiyat olarak ucuz hemde çok güzel ses veriyor

Realme Buds T100 önerebilirim bende şahsen var ve gayet memnunum hem fiyat olarak ucuz hem de çok güzel ses veriyor

Önerin için teşekkür ederiz ama mikrofon olarak ses kalitesi daha iyi olacak. Direkt çıkış sesi değil. Başka öneriniz var mıdır hocalarım?

TaoTronics SoundLiberty 53 bu cihazı kesinlikle önerebilirim. Hem müzik dinleme kalitesi açısından hem de telefon görüşmelerinde hem mikrofon hem de karşı tarafın sesinin net gelişi fiyatına göre gayet başarılı. Kendim kullanıyorum 1 yıla yaklaştı özellikle basslı müzik dinlemeyi seviyorsan kesinlikle seveceksin. Tek sevmediğim özelliği kulaklığı takınca dünya ile bağlantın kesiliyor ve biraz kulaklığın ergono misinden dolayı kulağına takmada biraz uğraştırıyor. Pil olarak sabah 30 dk işe giderken ve 30 dk işten gelirken 5 gün kullanıyorum onun haricinde hafta sonları da günde 1 saat civarında kullanıyorum bir buçuk hafta 2 hafta civarında gidiyor tam şarj ile. İncelemeleri izlemeni ve ona göre almanı tavsiye ederim bu paylaştıklarım benim deneyimim belki senin için uygun olmayabilir.​

Verdiğiniz bu güzel öneri için çok teşekkür ederiz sayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…