Mikrofon Ses Düzeyi Kendi Kendine Artıyor

Berkay Gür

Kilopat
Makaleler
30
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Rode NT USB mikrofonum var bildiğiniz üzere profesyonel bir mikrofon. Bu mikrofonun sesi 100'de iken çok fazla ses alıyor nefes alsanız bile onu alıyor. Bu yüzden sadece konuşmayı alması için %60 civarına getiriyorum ses düzeyini fakat bunu ayarladıktan sonra herhangi bir oyun, program açınca veya bilgisayar yeniden açılınca bu ses düzeyi 100 oluyor.
Lütfen yardım edin çok çaresizim :kararsız:
İşletim sistemi: Windows 8.1
Ekran Alıntısı.PNG

Aşağıda gördüğünüz gibi özel kullanım modunu kapadım sorun gene devam ediyor.
Ekran Alıntıs2ı.PNG

Lütfen yardım edin.

Aynı sorun bende var. Logitech G430 kullanıyorum. Windows 10 güncel kullanıyorum. Mikrofon ses düzeyini 60'a getiriyorum ama kayıt yapmaya başladığımda kendiliğinden 100 oluyor. Sorunu giderdiyseniz buradan çözümü paylaşırsanız çok iyi olur.

Ben Rode NT USB'yi değiştirerek Blue yeti mikrofon aldım ve Windows 8'den Windows 10'a güncelledim. Belki mikrofondan dır belki de yazılımdan. Düzeldi benim. Başka çözüm bulamamıştım.

Bende Anker Soundcore Strike 3 var %70'e alıyorum CS:GO'ya bir giriyorum %100 olmuş ayarları falan da denedim 2 kere servise gitti hatta yenisiyle değiştirdiler kulaklığı ama çözüm olmadı çarem kalmazsa bende değiştireceğim galiba.

Bende Anker Soundcore Strike 3 var %70'e alıyorum CS:GO'ya bir giriyorum %100 olmuş ayarları falan da denedim 2 kere servise gitti hatta yenisiyle değiştirdiler kulaklığı ama çözüm olmadı çarem kalmazsa bende değiştireceğim galiba.

CS:GO'nun ses ayarları var.
Voice_scale 1 yaparsan 100 olur voice_scale 0.5 yaparsan mikrofon sesi 50 olur dene gör.

Gençler selam yeniden hortlatalım. Bende de anker sound strike 3 var. ses alma düzeyi en iyi 40 ta çalışıyor oyuna başlıyorum 15 20 dk oynuyorum. bi anda ses alma seviyesi 100 e çıkıyor. millet sağır oluyor, bol bol küfür yiyorum. sonra alt+tab atıp yazılımdan kısıp tekrar devam ediyorum. bu olay sürekli tekrar ediyor. sanırım diğer markalarda da aynı durum var. napalım bilen eden var mı?

Gençler selam yeniden hortlatalım. Bende de Anker sound Strike 3 var. Ses alma düzeyi en iyi 40'ta çalışıyor oyuna başlıyorum 15 20 dk oynuyorum. Bir anda ses alma seviyesi 100'e çıkıyor. Millet sağır oluyor, bol bol küfür yiyorum. Sonra Alt+Tab atıp yazılımdan kısıp tekrar devam ediyorum. Bu olay sürekli tekrar ediyor. Sanırım diğer markalarda da aynı durum var. Ne yapalım bilen eden var mı?

Sanırım CS:GO oynuyorsun aynı şey bende de oluyordu oyunla alakalı bir şey başka hiçbir yerde bu sorunu yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı