Elektronik Mikrofon seti 387 TL

Fotoğraftakinin aynısı hocam, bir farkı yok.

Adamlar ürünü kaldırmış, alanlara iptal falan geldi mi?

Kargoya verildi olarak görünüyor.

Ürün elime ulaştı fotoğraflarını yolluyorum ama Lastvoice markasına dair bir imare bulunmuyor. Size ulaşan ürün bu mu? Sizin mikrofonunuzun görselini atabilir misiniz? @Deiinzz iade mi etmem lazım acaba?
Daha deneme imkanım olmadı.

WhatsApp Görsel 2025-11-14 saat 18.51.11_bf741fad.jpg
s-l400.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Ürün elime ulaştı fotoğraflarını yolluyorum ama Lastvoice markasına dair bir imare bulunmuyor size ulaşan ürün bu mu? Sizin mikrofonunuzun görselini atabilir misiniz @Deiinzz iade mii etmem lazım mı acaba daha deneme Eki Görüntüle 2604677imkanım olmadı.

Eki Görüntüle 2604676

Model kısmında 1004 yazıyor hocam. Ben de olan 1002. kutusu da biraz daha farklı. Bir dene ona göre iade edersin istersen.

Sabah elime ulaştı, Windows ayarlarıyla dip sesi büyük ölçüde azaltıp ses kalitesini arttırabiliyoruz. Video çekenler için OBS'te filtreler ile en iyi kullanımı yakalayabiliyoruz. Tam olarak F/P ürünü.

Ürün elime ulaştı fotoğraflarını yolluyorum ama Lastvoice markasına dair bir imare bulunmuyor. Size ulaşan ürün bu mu? Sizin mikrofonunuzun görselini atabilir misiniz? @Deiinzz iade mi etmem lazım acaba?
Daha deneme imkanım olmadı.

Eki Görüntüle 2604676Eki Görüntüle 2604677

Hocam doğru ürün merak etmeyin bana da aynı kutu geldi, sadece farklı kutularda göndermişler. Hayırlı olsun :)

Sabah elime ulaştı, Windows ayarlarıyla dip sesi büyük ölçüde azaltıp ses kalitesini arttırabiliyoruz. Video çekenler için OBS'te filtreler ile en iyi kullanımı yakalayabiliyoruz. Tam olarak F/P ürünü.

Hocam doğru ürün merak etmeyin bana da aynı kutu geldi, sadece farklı kutularda göndermişler. Hayırlı olsun :)

Bahsettiğiniz Windows ayarlarına nasıl erişebilirim?

Bahsettiğiniz Windows ayarlarına nasıl erişebilirim?

Hocam denetim masasında mikrofona gelip Hz kısmını sona çekin, Bass yüzdesi +10 olsun, tüm ses efektlerini engelle butonunu aktif hale getirin yeterli. Filtreyi mikrofona daha yakınlaştırırsanız dip ses neredeyse engellenmiş olur. :) (Resimleri bıraktım.)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-14 204618.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-14 204618.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2025-11-14 204623.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-14 204623.png
    10 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2025-11-14 204631.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-14 204631.png
    17,4 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2025-11-14 204639.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-14 204639.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 8

Farklı bu arada, bendekiyle aynı değil. Hayırlı olsun sana.

Farklı bu arada, bendekiyle aynı değil. Hayırlı olsun sana.

Üründen memnunsan yeterli zaten, farklı aynı çok da önemli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı