Elektronik Mikrofon seti 387 TL

Ses kalitesinden bahsetmiştim hocam aynı derken :) görünüşte farklılıklar var tabii.

Farklı ama benzer modeller olabilir.

Hocam denetim masasında mikrofona gelip Hz kısmını sona çekin, bass yüzdesi +10 olsun, tüm ses efektlerini engelle butonunu aktif hale getirin yeterli. Filtreyi mikrofona daha yakınlaştırırsanız dip ses neredeyse engellenmiş olur. :) (resimleri bıraktım.)

Benim bu +10 dediğin olay otomatik öyleydi bu arada. Nedenini bilmiyorum. Öbür ayarlar da gözükmüyor, farklı olduğundan mı acaba?

Son düzenleme:
Farklı ama benzer modeller olabilir.

Benim bu +10 dediğin olay otomatik öyleydi bu arada. Nedenini bilmiyorum. Öbür ayarlar da gözükmüyor, farklı olduğundan mı acaba?

+10 fix ama benim de şimdi aklıma geldi bazı sıkıntılı ayarlar ses seviyesini de bozuyor bayağı maalesef onları ayarlamış arkadaş ayarlamayınca bayağı sarpa sarıyor.

Teams veya Steam fark etmiyor sesli konuşma açıkken baktım ses seviyesini oto değişiyor 10 dB 80 ses ayarlıyorum bakıyorum 60'a kısmış arkadaşım sesin azaldı falan diyordu. Bazen de kısık konuşunca hemen en yükseğe çekiyor keyfi.

Hocam bass oranından bahsediyor, mesela %0 bass oranında ses çok azken +20'de sesin çok çıkması gibi, o yüzden +10 en dengeli artış oranı.

Bass kısımına otomatik oynamıyor ama ses düzeyi benim ellememe rağmen otomatik ayarlıyor o ayarı açık unutunca da anlık patlama kaçınılmaz oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı