2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Aralık 2022 #1 Discord ve CS:GO için mikrofonu, ses kalitesi iyi bir kulaklık istiyorum. Bütçeyi henüz belirleyemedim. Renk, ışık gibi kriterlerim yok.
Discord ve CS:GO için mikrofonu, ses kalitesi iyi bir kulaklık istiyorum. Bütçeyi henüz belirleyemedim. Renk, ışık gibi kriterlerim yok.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 25 Aralık 2022 #2 Razer Blackshark V2 olabilir hocam.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Aralık 2022 #3 kyujin dedi: Razer Blackshark V2 olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Vatan'da çok ucuza buldum. RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com V2 ibaresinin sonunda X var. Rengi de farklı diğerlerine göre. Arada fark var mıdır? Zayıf bir versiyon mu Vatan'daki.
kyujin dedi: Razer Blackshark V2 olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Vatan'da çok ucuza buldum. RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com V2 ibaresinin sonunda X var. Rengi de farklı diğerlerine göre. Arada fark var mıdır? Zayıf bir versiyon mu Vatan'daki.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 25 Aralık 2022 #4 297689 dedi: Vatan'da çok ucuza buldum. RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com V2 ibaresinin sonunda X var. Rengi de farklı diğerlerine göre. Arada fark var mıdır? Zayıf bir versiyon mu Vatan'daki. Genişletmek için tıkla... X olan alt model hocam.
297689 dedi: Vatan'da çok ucuza buldum. RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com V2 ibaresinin sonunda X var. Rengi de farklı diğerlerine göre. Arada fark var mıdır? Zayıf bir versiyon mu Vatan'daki. Genişletmek için tıkla... X olan alt model hocam.