Mikrofondan cızırtı gelmeye başladı

Akik

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kendi işinin patronu
Herkese iyi günler dilerim; normalde jak kulaklık ve Bm 800 mikrofon kullanıyordum (phantom 1000 güç adaptörüne bağlı mikrofon) laptopumda sadece 1 jak girişi bulunmasından kaynaklı olarak mikrofon-kulaklık ayırıcı takarak kullanıyordum ve mikrofonun ses kalitesi oldukça iyiydi. bu gün yeni aldığım USB kulaklık geldi, mecburiyetten ses yürütme aygıtı ve ses kayıt aygıtını ayrı seçtim aynı zamanda mikrofon-kulaklık ayırıcıyı jaktan çıkartarak sadece mikrofonu taktım ( Kulaklık mikrofon ayırıcı da ikisi birden takılı değilse mikrofon çalışmıyor) fakat aşırı bir cızırtı gelmeye başladı ( dip ses değil bildiğiniz telegraf cihazı gibi) ses driverına girip sorun arattım ama bir şey bulunamadı, bende mikrofonu çıkartıp tekrar taktım fakat bu sefer cihazı hat girişi olarak tanıttım ve eski haline geri döndü (ses düzeldi, cızırtı ortadan kalktı) benim bildiğim hat girişi elektro gitarı çevirici ile takarken veya farklı ses aygıtları takılırken seçiliyordu. Bu yaptığım işlemin ses kalitesine herhangi bir etkisi olur mu + Bu cızırtının sebebi güç adaptörü olabilir mi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…