Mikrofondan dip ses gelmesi

Emre Sakinmaz

Megapat
Corsair HS50'nin mikrofonundan arkadan dip ses geliyor yani uğultu, hışırtı sesi geliyor arkadan. sebebi nedir? Windows 10. Anakart: MSI B350M PRO-VDH.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaki jak girişini deneyin. Ön girişlerde sıkıntı olabiliyor. Aynı sorun bende de mevcut arka jak girişini kullandığımda sorun olmuyor.

Arkadaki jak girişini deneyin. Ön girişlerde sıkıntı olabiliyor. Aynı sorun bende de mevcut arka jak girişini kullandığımda sorun olmuyor.
Arkaya taktığımda mikrofondan çıkan ses tatmin edici değil. Bass arttırdım yine de aynı. Hışırtı vs. Olmadı ama.

Eğer başka bir bilgisayarın veya bağlayabilecek herhangi bir cihazın varsa onlarda dene o da olmazsa eğer yeni aldıysan değiştirebilirsin,birde eğer programı varsa onu kurmayı dene(çok uzun yazdım kesin ceza yiyeceğim)

Ara kablosu olmadan laptopta sesi ve mikrofon çok iyi ama ara kabloyla kasama bağlayınca mikrofondan arkadan uğultu sesi geliyor.
@BilgisayarKurdu
Programı nasıl ayarlayacağız?

Son düzenleme:
Anakarttaki ses kartında sıkıntı olabilir arkaya başka mikrofon bağlamayı dene.eğer sıkıntı olmuyorsa usb ses kartı al bu sayede usb ile bağlayabilirsin.

Ara kablo derken ?. Kablosunu uzatmak için bir ek kablo kullanıyorsan eğer bu zaten ses bozukluğuna sebep olur.
Hocam ara kablodan kastım kulaklıkta tek jak oluyor. Kulaklığın ucunu kutusundan çıkan kabloya takınca hem mikrofonu hem kulaklığı masaüstünde kullanabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…