Corsair HS50'nin mikrofonundan arkadan dip ses geliyor yani uğultu, hışırtı sesi geliyor arkadan. sebebi nedir? Windows 10. Anakart: MSI B350M PRO-VDH.
Eğer başka bir bilgisayarın veya bağlayabilecek herhangi bir cihazın varsa onlarda dene o da olmazsa eğer yeni aldıysan değiştirebilirsin,birde eğer programı varsa onu kurmayı dene(çok uzun yazdım kesin ceza yiyeceğim)
Eğer başka bir bilgisayarın veya bağlayabilecek herhangi bir cihazın varsa onlarda dene o da olmazsa eğer yeni aldıysan değiştirebilirsin,birde eğer programı varsa onu kurmayı dene(çok uzun yazdım kesin ceza yiyeceğim)
Anakarttaki ses kartında sıkıntı olabilir arkaya başka mikrofon bağlamayı dene.eğer sıkıntı olmuyorsa usb ses kartı al bu sayede usb ile bağlayabilirsin.
Hocam ara kablodan kastım kulaklıkta tek jak oluyor. Kulaklığın ucunu kutusundan çıkan kabloya takınca hem mikrofonu hem kulaklığı masaüstünde kullanabiliyorsunuz.