Mikrofondan dip ses gelmesi

Emre Sakinmaz

Megapat
Corsair HS50'nin mikrofonundan arkadan dip ses geliyor yani uğultu, hışırtı sesi geliyor arkadan. sebebi nedir? Windows 10. Anakart: MSI B350M PRO-VDH.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer başka bir bilgisayarın veya bağlayabilecek herhangi bir cihazın varsa onlarda dene o da olmazsa eğer yeni aldıysan değiştirebilirsin,birde eğer programı varsa onu kurmayı dene(çok uzun yazdım kesin ceza yiyeceğim)

Eğer başka bir bilgisayarın veya bağlayabilecek herhangi bir cihazın varsa onlarda dene o da olmazsa eğer yeni aldıysan değiştirebilirsin,birde eğer programı varsa onu kurmayı dene(çok uzun yazdım kesin ceza yiyeceğim)
Ara kablosu olmadan laptopta sesi ve mikrofon çok iyi ama ara kabloyla kasama bağlayınca mikrofondan arkadan uğultu sesi geliyor.
@BilgisayarKurdu
Programı nasıl ayarlayacağız?

Son düzenleme:
Anakarttaki ses kartında sıkıntı olabilir arkaya başka mikrofon bağlamayı dene.eğer sıkıntı olmuyorsa usb ses kartı al bu sayede usb ile bağlayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı