kuzenbaz Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #1 Hem kablolu hem kablosuz kulaklık önerir misiniz? İki türde de mikrofon çalışacak şekilde.
Lengthow Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 722 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 13 Ekim 2024 #2 Bütçe nedir?
kuzenbaz Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #3 Maksimum 5.
Lengthow Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 722 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 17 Ekim 2024 #4 kuzenbaz dedi: Maksimum 5. Genişletmek için tıkla... Razer Barracuda X olabilir hocam. Müzik odaklı bir kulaklık değil, o yüzden ekolayzer ayarı yapmadan müzikten çok keyif almayabilirsiniz. Ama oyun oynarken iyi olacağını düşünüyorum. Bu fiyatta çok seçenek yok diye biliyorum maalesef.
kuzenbaz dedi: Maksimum 5. Genişletmek için tıkla... Razer Barracuda X olabilir hocam. Müzik odaklı bir kulaklık değil, o yüzden ekolayzer ayarı yapmadan müzikten çok keyif almayabilirsiniz. Ama oyun oynarken iyi olacağını düşünüyorum. Bu fiyatta çok seçenek yok diye biliyorum maalesef.