Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 2 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar mikrofonumdan sürekli cızırtı geliyor hele bir ses var sanki arkadan uçak kalkıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
Arkadaşlar mikrofonumdan sürekli cızırtı geliyor hele bir ses var sanki arkadan uçak kalkıyor. Nasıl çözebilirim?
I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 18 Kasım 2020 #2 Çözmenin birden fazla yolu var bunlardan biri ve en güveniliri microsoft üzerinden bası kısma işletim sistemin nedir acaba?
Çözmenin birden fazla yolu var bunlardan biri ve en güveniliri microsoft üzerinden bası kısma işletim sistemin nedir acaba?
Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 18 Kasım 2020 #3 iCross_Fire dedi: Çözmenin birden fazla yolu var bunlardan biri ve en güveniliri Microsoft üzerinden bası kısma işletim sistemin nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro.
iCross_Fire dedi: Çözmenin birden fazla yolu var bunlardan biri ve en güveniliri Microsoft üzerinden bası kısma işletim sistemin nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro.
I iCross_Fire Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #4 Ayarları aç sistem, ses, oradan giriş in altında mikrofonunuzu sınayının üstünde cihaz özellikleri yandan ek cihaz özellikleri oradan düzeyler oradaki mikrofon basını kısabilirsin cızırtı gitmese bile azalır.
Ayarları aç sistem, ses, oradan giriş in altında mikrofonunuzu sınayının üstünde cihaz özellikleri yandan ek cihaz özellikleri oradan düzeyler oradaki mikrofon basını kısabilirsin cızırtı gitmese bile azalır.