C CyberDiff Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 Mikrofonumdan YouTube'da açık video sesini alıyorum. Oyunlarda oyun seslerini ve bir de uğultu var. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2022 #2 Gürültü ve yankı engellemeyi açın. Bu ayarlar realtek kontrol paneli veya denetim masasının ses aygıtları bölümünde bulunur. Artı 0 Eksi
Gürültü ve yankı engellemeyi açın. Bu ayarlar realtek kontrol paneli veya denetim masasının ses aygıtları bölümünde bulunur.
KS KS C CyberDiff Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Çağlar0707 dedi: Gürültü ve yankı engellemeyi açın. Bu ayarlar realtek kontrol paneli veya denetim masasının ses aygıtları bölümünde bulunur. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden açılıyor mikrofonuma sağ tık basıp özelliklere girmeme rağmen bulamadım. Artı 0 Eksi
Çağlar0707 dedi: Gürültü ve yankı engellemeyi açın. Bu ayarlar realtek kontrol paneli veya denetim masasının ses aygıtları bölümünde bulunur. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden açılıyor mikrofonuma sağ tık basıp özelliklere girmeme rağmen bulamadım.