Çözüldü Millenicom 50 Mbps tarifede 40 Mbps hız normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pixel_less

Kilopat
Makaleler
31
Yer
Manisa
54MB destekleyen bir altyapım var. Paket olarak Millenicom'dan fiber 100 almıştık. Fakat altyapı 54 olduğu için verilen evraklarda 50 MB tarife yazıyordu. Bugün saat 2 itibari ile internet bağlandı. Lakin normalde en fazla 5-6 MB hız kaybedilir diye biliyorum. Lakin ben 10 MB kaybediyorum ve 35-40 MB arası bir hız alıyorum. Bir hız sınırlaması var mıdır? Varsa bunu müşteri temsilcisi ile görüşerek kaldırabilir miyiz? Ya da bu hızlar normal midir?

Screenshot_1.png

Çözüm
Hocalarım konu kapandı. Sorunu çözdüm.

Modem ayarlarında yönetim kısmının DSL ayarları kısmında kararlılık ayarı var onu ne kadar arttırırsanız internet hızım düşüyor. Onu kapadım şu anlık stabil 47 alıyorum. Deneyecek arkadaşlarda kopma yaparsa kademeli olarak arttırın.
Hocalarım konu kapandı. Sorunu çözdüm.

Modem ayarlarında yönetim kısmının DSL ayarları kısmında kararlılık ayarı var onu ne kadar arttırırsanız internet hızım düşüyor. Onu kapadım şu anlık stabil 47 alıyorum. Deneyecek arkadaşlarda kopma yaparsa kademeli olarak arttırın.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı