halil ŞİNİK Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Abonelik iptali istiyorum ama muhatap bulamıyorum. Millenicom.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #2 Abonelik Fesih Başvurusu Bu hizmeti kullanarak, son 6 aya ait abonelik fesih başvurularınızı görüntüleyebilir ve fesih başvurusu / abonelik iptali yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
Abonelik Fesih Başvurusu Bu hizmeti kullanarak, son 6 aya ait abonelik fesih başvurularınızı görüntüleyebilir ve fesih başvurusu / abonelik iptali yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #3 Grkn00 dedi: Abonelik Fesih Başvurusu Bu hizmeti kullanarak, son 6 aya ait abonelik fesih başvurularınızı görüntüleyebilir ve fesih başvurusu / abonelik iptali yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... Ben de bu yöntemle Millenicom iptal ettim. 2 Günde fiilen hizmeti kesiyorlar, (Hız 512Kbps'ye düşüyor.) 7 günde abonelik kapatılıyor.
Grkn00 dedi: Abonelik Fesih Başvurusu Bu hizmeti kullanarak, son 6 aya ait abonelik fesih başvurularınızı görüntüleyebilir ve fesih başvurusu / abonelik iptali yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... Ben de bu yöntemle Millenicom iptal ettim. 2 Günde fiilen hizmeti kesiyorlar, (Hız 512Kbps'ye düşüyor.) 7 günde abonelik kapatılıyor.
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 12 Nisan 2021 #4 halil ŞİNİK dedi: Abonelik iptali istiyorum ama muhatap bulamıyorum. Millenicom. Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçmek istiyorum da Millenicom'a, ne gibi bir probleminiz oldu?
halil ŞİNİK dedi: Abonelik iptali istiyorum ama muhatap bulamıyorum. Millenicom. Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçmek istiyorum da Millenicom'a, ne gibi bir probleminiz oldu?