Millenicom çalışanının internetimi bozması ve sorunu çözememesi

abc1932

Kilopat
Daha fazla  
Konu o kadar uzun ve karışık ki inşallah doğru bir şekilde anlatırım .

Türktelekom'dan millenicoma geçiş yaptım 30-40 gün önce geçiş işlemi o kadar zordu ki anlatamam ama en sonunda bağlandı internetim daha sıkıntı olmaz dedim ama o sadece fragman mış.

11.04.2020 tarihinden öğlen saatlerinde internetim gitti aradığımda hat değerlerimi kontrol ettiklerinde bir sorun olduğunu söylediler bir tane arıza kaydı bıraktılar .

12.04.2020 tarihinde gene müşteri hizmetlerini aradım bana türktelekomdan millenicoma taşırken telefon hattınızı taşıyamadık onun için internetinizi dondurduk denildi bana sizi yalın internete geçiş işleminizi yapmamız lazım aksi taktirde internetinizi böyle kullanmanız gerekmektedir denildi bana. Zorla yalın internete geçişine onay verdim ve en geç 7 gün içerirsinde evinize ekip göndericez değildi.

Bir kaç gün sonra beni Şikayetim var üzerinden millenicom aradı denildi ki " Yalın internetinize geçiş yapamadık " Dairenizde sizden önce olan kişinin hattı oradan olabilir dendi bu bina yeni oluğunu söyledim böyle bir şey olmasının imkansızdır dedim . Neyse gene onay verdim ve bana millenicomdan ekip göndereceklerini söylediler .

18:04:2020 tarihinde türktelekomdan bir ekip geldi ve bana bir tane port bağladı ama daha önce gene gelmiş ve bana bir tane daha port çıkardığını söyledi toplam 3 tane portum var.

WhatsApp Image 2020-04-23 at 13.41.54.jpeg

22:04.2020 sabah 6 gibi internetim gelmişti ama sadece 3 mbps olarak hizmet alıyordum.

d323b681-e053-4689-ad43-6b2a6887940b.jpg

22.04.2020 tarihinde sistemde sorunumu çözülmüş olarak gördüm sorunum modemdenmiş. Şaka gibi.

Screenshot_5.png

23.04.2020 tarihinde gene arandım ve dendi ki İnternet arızanız devam ediyor mu diye soruldu. Evet arızam devam etmektedir ama 22.04.2020 de sabah saatlerinde internetim geldiğini söyledim ama 3 Mbps hız almaktayım dedim.
Oda bana sizde port hatası var denildi komşunuz internet kablonuzu kendisine bağlamış olarak gözüküyor ondan internete giremiyorsunuz dendi.

Bende onlara şu an internetim olduğunu böyle bir şeyin mümkün olmadığını anlatma çalıştım ama nafile

Normalde internete girmemeniz gerekiyor ama bir şekilde girmişiniz denildi. Şu an internetinizi başka biri kullanılıyor denildi.

Size Türk Telekom'dan bir ekip gönderiyorum denildi şu an ekip beklemekteyim.

Şaka gibi bir firma

Oda bana sizde port hatası var denildi komşunuz internet kablonuzu kendisine bağlamış olarak gözüküyor ondan internete giremiyorsunuz dendi.
Bir şey anlamadım.
Ölçüm için ekip talep edin. Portu ölçsünler ve değere göre hareket etsinler. Port değişimi vesaire. İnterneti başka birisi kullanamaz. ADSL bilgilerini başka birisine verseniz dahi kullanamaz çünkü port belli.
Ölçümü hem ankastreden yaptırın hem de ev içerisineki kablodan yaptırın.

Bir şey anlamadım.
Ölçüm için ekip talep edin. Portu ölçsünler ve değere göre hareket etsinler. Port değişimi vesaire. İnterneti başka birisi kullanamaz. ADSL bilgilerini başka birisine verseniz dahi kullanamaz çünkü port belli.
Ölçümü hem ankastreden yaptırın hem de ev içerisineki kablodan yaptırın.

Bunları diyorum ama anlamıyorlar bende gidip duvara anlatıyorum o en azından beni anlıyor . Yaklaşık 11 gündür internetim yok ve ben ilçe sağlıkta çalışıyorum . Cidden evde Hayat Var

Bunları diyorum ama anlamıyorlar bende gidip duvara anlatıyorum o en azından beni anlıyor . Yaklaşık 11 gündür internetim yok ve ben ilçe sağlıkta çalışıyorum . Cidden evde Hayat Var
Modemle alakalı bir sorun yok fakat yine de farklı bir modem var ise deneyin derim. Bina içi tesisatında ek var mı? Kablo yeni mi?

Modemle alakalı bir sorun yok fakat yine de farklı bir modem var ise deneyin derim. Bina içi tesisatında ek var mı? Kablo yeni mi?
Farklı bir modem denedim bina 5 yıllık ve kablolarda full ekli ama sorun bunlar değil sorun millenicom geçiş işlemini doğru yapmaması ve elini yüzüne bulaştırması sonra sorunlar daha büyümesi .

Farklı bir modem denedim bina 5 yıllık ve kablolarda full ekli ama sorun bunlar değil sorun millenicom geçiş işlemini doğru yapmaması ve elini yüzüne bulaştırması sonra sorunlar daha büyümesi .
Kablo eklerini yenileyin, mümkünse kabloyu Cat-6 ile değiştirin. Eğer sorun devam ediyor ise altyapıda sorun var. Şu anda sorun kimde bilemeyiz.

Hatta ben bu beceriksizleri zamanında yazdım . Böyle bir sorun olucagını tahmin ettim yazdım ama benimle dalga geçtiler
3e4ffbed-4ad2-488b-bfa8-1de97966ee25.jpg

Kablo eklerini yenileyin, mümkünse kabloyu Cat-6 ile değiştirin. Eğer sorun devam ediyor ise altyapıda sorun var. Şu anda sorun kimde bilemeyiz.
Ciddimisin çalışan internetimi kapattılar . Sorun bizden kaynaklanıyor denildi ve şimdi sen sorun kimden bilemeyiz mi diyorsunun .

Hatta ben bu beceriksizleri zamanında yazdım . Böyle bir sorun olucagını tahmin ettim yazdım ama benimle dalga geçtiler Eki Görüntüle 543671

Ciddimisin çalışan internetimi kapattılar . Sorun bizden kaynaklanıyor denildi ve şimdi sen sorun kimden bilemeyiz mi diyorsunun .
Evet ciddiyim. Şikayetim demişsin ama port değişikliği istemişsin dostum.
Ankastre kutusuna kadar gelen değerlerde bir sorun yok ise analiz edip ona göre sorun yok diyecek. Ben de sana diyorum ki; ekleri yeniden bağla veya mümkünse Cat-6 kablo ile yeniden hat çekin. Çalışanlar interneti neden kapatsın, böyle bir hakları yok. Portta sorun olup olmadığını da bilmiyoruz, hemen port değişikliği istemişsiniz. Böyle bir şey yok. Sorun olmadığı sürece değiştirmez kimse. Dalga geçilmemiş, detaylı bilgi vermeni istemiş.

Son Durum : Millenicom ekibi evime gelmedi ve oluşturduğum arıza kaydını kapatmışlar. Nedeni Pazar günü beni aramışlar ve ekip gelmesini istemiyorum demişim onun için arıza kaydımı iptal etmişler :D :D

Manyak bir Firma

Gene arıza kaydı oluşturdu mal gibi bekliyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı