Millenicom evrakları elden göndermek zorunlu mu?

Hocam evrakları gondermediyseniz şu an bir sorun var mı? Bende yaklaşık 45 gündür millenicomdayım. Evrakları göndermeme rağmen 3 günde 1 arıyorlar evrak gönderin diye. Sizde durumlar nasıl?

@Format at knk.

Ben gönderdim WhatsApp üzerinden gönderdim deyin ayni sorun bende de vardı öyle hal ettim bir de Yurtiçi Kargo'nun verdi kağıdı da resmni gonderin.

Ben gönderdim WhatsApp üzerinden gönderdim deyin ayni sorun bende de vardı öyle hal ettim bir de Yurtiçi Kargo'nun verdi kağıdı da resmni gonderin.

Hocam ben zaten daha önceden göndermiştim evrakları fakat 3 günde 1 arıyorlar tabii robot arıyor hep aynı saatte. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde sistemde gözüküyor bir sıkıntı yok dediler. Play Store değil de, tarayıcı üzerinden Online işlemlere girdiğimde uyarı çıkıyor evraklarınızı gönderebilirsiniz diye ama hepsini gönderdim ben sizde bu uyarı çıkıyor mu tarayıcı üzerinden. Bir de Yurtiçi Kargo hala duruyor kağıdı sadece fotoğrafını mı göndermem gerekiyor WhatsApp üzerinden? Bir şey yazmama gerek var mıdır hocam?

Hocam ben zaten daha önceden göndermiştim evrakları fakat 3 günde 1 arıyorlar tabii robot arıyor hep aynı saatte. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde sistemde gözüküyor bir sıkıntı yok dediler. Play Store değil de, tarayıcı üzerinden Online işlemlere girdiğimde uyarı çıkıyor evraklarınızı gönderebilirsiniz diye ama hepsini gönderdim ben sizde bu uyarı çıkıyor mu tarayıcı üzerinden. Bir de Yurtiçi Kargo hala duruyor kağıdı sadece fotoğrafını mı göndermem gerekiyor WhatsApp üzerinden? Bir şey yazmama gerek var mıdır hocam?

Evet o kağıdı gönder artık aramayın de gönderdim de ama eksik gonderiminde eminsin değil mi?

Evet o kağıdı gönder artık aramayın gönderdim de ama eksik gonderiminde eminsin değil mi?

Eminim hocam hatta ben TurkNet'ten geçtim iptal işlemleri her şey oldu. Az önce Online işlemlere girdim ve yazı yoktu gönderin diye düzelmiş olabilir eğer ki tekrardan ararlarsa WhatsApp üzerinden yazacağım. İyi günler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı