Millenicom evrakları ne zaman kargolanmalı?

ogzfurkan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus B450M Dragon
Ryzen 5 5600
16G Ram
Asus RTX 3060
Selam, ben Millenicom'a başvurdum. Benim e postama sözleşmeleri yolladılar, ben de çıktısını alıp imzalama işlemini tamamladım ve WhatsApp hattına yolladım ve hemen UPS Kargo'yu çağırdım ama bazı yerlerde kimlik fotokopisini de koymamız gerektiği falan yazıyordu. Birkaç sorum var.

1. Kimlik fotokopisi koymam gerekli mi?
2. Hemen UPS Kargo'yu çağırdım WhatsApp hattındaki evraklar onaylanıncamı yollamam gerekiyordu?
3. UPS Kargo ile kargoyu yollarken herhangi bir dosyanın içine koymam gerekli mi yoksa kargocumu koyuyor?
4. Adresi bizmi yazıcaz kargocumu adresi yazıyor.

Daha önce kargo yollamadığım için bunları bilmiyorum. Cevapları nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimlik fotokopisi yasal olarak firmanın alması gerekiyor. UPS Kargo için sana verilen anlaşma kodunu vermen yeterli mümkünse şeffaf bir dosyanın içine koysan daha tertipli olur. Bana internetin bağlandıktan sonra kargoyu gönderin demişlerdi muhtemelen seninki de öyledir.

Kimlik fotokopisi yasal olarak firmanın alması gerekiyor. UPS Kargo için sana verilen anlaşma kodunu vermen yeterli mümkünse şeffaf bir dosyanın içine koysan daha tertipli olur. Bana internetin bağlandıktan sonra kargoyu gönderin demişlerdi muhtemelen seninki de öyledir.

7 iş günü içerisinde kargolayın denildi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı