Millenicom hizmet numarası nasıl öğrenilir?

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Arkadaşlar bu firmadan ve umursamaz tavrından cinnet geçirdim ve TurkNet'e geçiş yapmaya karar verdim ancak bende 10 haneli hizmet numarası istiyorlar. Online işlemlerde sadece 7 haneli kontrat numarası var onun dışında 10 haneli hiçbir numara bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam müşteri hizmetlerini arayıp sorun. Muhtemelen mırın kırın ederler ama öğrenmeye çalışın.
Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum telesekreter çıkıyor ıvır zıvır şeyler söyleyip kapanıyor . Whatsapp üzerinden istedim bu kanaldan veremiyoruz diyorlar ne yapacağımı şaşırdım.

Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum telesekreter çıkıyor ıvır zıvır şeyler söyleyip kapanıyor . Whatsapp üzerinden istedim bu kanaldan veremiyoruz diyorlar ne yapacağımı şaşırdım.
Millenicom kullanmadım ama uygulaması üzerinden destek talebi açılmıyor mu? TürkNet bu şekilde ilerliyor. Talep açıyoruz 5dk içinde hemen arıyorlar ve görüşüyoruz.

Ek olarak davet kodu isterseniz verebilirim. 6 Ay boyunca 333tl ye kullanabilirsiniz.

Millenicom kullanmadım ama uygulaması üzerinden destek talebi açılmıyor mu? TürkNet bu şekilde ilerliyor. Talep açıyoruz 5dk içinde hemen arıyorlar ve görüşüyoruz.

Ek olarak davet kodu isterseniz verebilirim. 6 Ay boyunca 333tl ye kullanabilirsiniz.
Zar zor ulaştım aldım hizmet numaramı. Ekip gönderip kutulara bakacaklar şayet işlerini iyi yaparlarsa sıkıntı yok ama düzelmezse Türknete geçiş yapacağım kodu o zaman alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı