E Emrekctpe Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #1 Merhaba. İnternet sağlayıcımı fiyattan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Daha uygun ve aynı hızı veren Millenicom adlı firmaya geçmeyi düşünüyorum. Kullanıp deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinim.
Merhaba. İnternet sağlayıcımı fiyattan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Daha uygun ve aynı hızı veren Millenicom adlı firmaya geçmeyi düşünüyorum. Kullanıp deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinim.
erebus_x Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #11 faturalarda şu anlık herhangi bir yükseliş yaşamadım. Emrekctpe dedi: Bu değerler Wi-Fi ile mı ölçüldü yoksa kablo ile mi? Genişletmek için tıkla... kablo ile ölçüldü Wi-Fi ile ölçtüm şimdi, bir tık vasat çıktı. 18,9 download, 9 ms, 4,4 upload. Artı 0 Eksi
faturalarda şu anlık herhangi bir yükseliş yaşamadım. Emrekctpe dedi: Bu değerler Wi-Fi ile mı ölçüldü yoksa kablo ile mi? Genişletmek için tıkla... kablo ile ölçüldü Wi-Fi ile ölçtüm şimdi, bir tık vasat çıktı. 18,9 download, 9 ms, 4,4 upload.
KS KS E Emrekctpe Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #12 erebus_x dedi: faturalarda şu anlık herhangi bir yükseliş yaşamadım. kablo ile ölçüldü Wi-Fi ile ölçtüm şimdi, bir tık vasat çıktı. 18,9 download, 9 ms, 4,4 upload. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
erebus_x dedi: faturalarda şu anlık herhangi bir yükseliş yaşamadım. kablo ile ölçüldü Wi-Fi ile ölçtüm şimdi, bir tık vasat çıktı. 18,9 download, 9 ms, 4,4 upload. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim