M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Millenicom oyunlarda iyi ping değerleri verir mi? PUBG Mobile, Valorant, CS2 gibi oyunlarda...
Arkadaşlar Millenicom oyunlarda iyi ping değerleri verir mi? PUBG Mobile, Valorant, CS2 gibi oyunlarda...
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 3 Mayıs 2024 #2 Mouriho dedi: Arkadaşlar Millenicom oyunlarda iyi ping değerleri verir mi? PUBG Mobile, Valorant, CS2 gibi oyunlarda... Genişletmek için tıkla... Hangi interneti kullanıyorsunuz normalde?
Mouriho dedi: Arkadaşlar Millenicom oyunlarda iyi ping değerleri verir mi? PUBG Mobile, Valorant, CS2 gibi oyunlarda... Genişletmek için tıkla... Hangi interneti kullanıyorsunuz normalde?
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #3 375960 dedi: Hangi interneti kullanıyorsunuz normalde? Genişletmek için tıkla... Netspeed ama fiyat artışı nedeniyle Millenicom düşünüyorum iyi değilse tekrardan döneceğim planım bu şekilde
375960 dedi: Hangi interneti kullanıyorsunuz normalde? Genişletmek için tıkla... Netspeed ama fiyat artışı nedeniyle Millenicom düşünüyorum iyi değilse tekrardan döneceğim planım bu şekilde
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 3 Mayıs 2024 #4 Mouriho dedi: Netspeed ama fiyat artışı nedeniyle Millenicom düşünüyorum iyi değilse tekrardan döneceğim planım bu şekilde Genişletmek için tıkla... Netspeed'deki ping değerinizden memnun muydunuz.
Mouriho dedi: Netspeed ama fiyat artışı nedeniyle Millenicom düşünüyorum iyi değilse tekrardan döneceğim planım bu şekilde Genişletmek için tıkla... Netspeed'deki ping değerinizden memnun muydunuz.
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #5 375960 dedi: Netspeed'deki ping değerinizden memnun muydunuz. Genişletmek için tıkla... Evet iyiydi ama o bakım mı ne yapmışlardı sanırım ondan sonra bazen kopmalar oluyordu.
375960 dedi: Netspeed'deki ping değerinizden memnun muydunuz. Genişletmek için tıkla... Evet iyiydi ama o bakım mı ne yapmışlardı sanırım ondan sonra bazen kopmalar oluyordu.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 3 Mayıs 2024 #6 Mouriho dedi: Evet iyiydi ama o bakım mı ne yapmışlardı sanırım ondan sonra bazen kopmalar oluyordu. Genişletmek için tıkla... Millenicom'da da aynı ping değerlerini alırsınız Türk Telekom altyapısını seçerseniz.
Mouriho dedi: Evet iyiydi ama o bakım mı ne yapmışlardı sanırım ondan sonra bazen kopmalar oluyordu. Genişletmek için tıkla... Millenicom'da da aynı ping değerlerini alırsınız Türk Telekom altyapısını seçerseniz.
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #7 375960 dedi: Millenicom'da da aynı ping değerlerini alırsınız Türk Telekom altyapısını seçerseniz. Genişletmek için tıkla... Evet Türk Telekom altyapısı kullanıyorum.
375960 dedi: Millenicom'da da aynı ping değerlerini alırsınız Türk Telekom altyapısını seçerseniz. Genişletmek için tıkla... Evet Türk Telekom altyapısı kullanıyorum.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 3 Mayıs 2024 #8 Mouriho dedi: Evet Türk Telekom altyapısı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Netspeed'de aldığınız değerlerin aynısını alırsınız Millenicom'da tek fark fiyat hizmet ve isim olur fiyatı daha uygunsa geçmeniz mantıklıdır.
Mouriho dedi: Evet Türk Telekom altyapısı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Netspeed'de aldığınız değerlerin aynısını alırsınız Millenicom'da tek fark fiyat hizmet ve isim olur fiyatı daha uygunsa geçmeniz mantıklıdır.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #9 Millenicom kötü bir ISS geçme nerede yaşıyorsun.
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #10 Einstein dedi: Millenicom kötü bir ISS geçme nerede yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kars.