Millenicom sözleşmesini imzaladım

Ne gibi sorun yaşadın aga ?
Otele almıştık ucuz olsun diye. Her gün defalarca internet kopuyordu. 35mbit hız vaad ettiler 13ün üzerini göremedik. Sürekli hız dropları yaşıyorduk. Tabii müşterilerden gelen şikayet de cabası. En son iptal ettik Türk Telekom'un kendisine geçtik. 50 lira daha fazla veriyoruz ama en azından kopmalar çok daha az yaşanıyor ve 40mbit kullanıyoruz. Ara ara 30lara düşüyor oda müsterilerin yoğun kullanımından oluyor.

Aga çok kötü yorum var ya o yüzden korkarak yaptım neredeyse iyi yorum görmedim hiç.
3 tane hattını kullanıyoruz, hatta bugün bağlattık 3.' yü.
Millenicom' dan memnunuz, bunun dışında TTNet vs' de kullanıyoruz ama Millenicom ucuz ve bir farkı yok diğerlerinden. Ama bu bölgeden bölgeye her altyapıya göre değişebilir. Genel olarak hiçbir servis sağlayıcısının hizmetini beğenmiyorum, vaad ettikleri hızları versin yeterler.

3 Tane hattını kullanıyoruz, hatta bugün bağlattık 3.'yü.
Millenicom'dan memnunuz, bunun dışında TTNET Vs'de kullanıyoruz ama Millenicom ucuz ve bir farkı yok diğerlerinden. Ama bu bölgeden bölgeye her altyapıya göre değişebilir. Genel olarak hiçbir servis sağlayıcısının hizmetini beğenmiyorum, vaad ettikleri hızları versin yeterler.

Kesinlikle haklısın teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı