Millenicom vs TürkNet vs Türk Telekom

Türk Telekom'dan uzak durun, fiyatları hem çok tuzlu hem de hizmeti güvenilir değil. Evet en büyük firmalardan biri ama bence pişman olursunuz. Ben TürkNet'i tavsiye ediyorum net 75Mbps indirme hızı gördüm bugün. Normalde paket 75Mbps ama modemde, Corona'dan dolayı hızlar artırıldığından beri Max 78 gösteriyor, 8 Mbps yükleme var ama Corona'dan dolayı 8Mbps, normalde 4Mbps. 3-4 yılı geçti herhalde TürkNet'e geçeli hiç hizmet ile ilgili can yakan bir sorun yaşamadım. Bir sıkıntı olduğunda da normalde Türk Telekom altyapısı olduğu için Türk Telekom ekipleri gelip sorunu çözdüler. Umarım pişman olmayacağınız bir İSS seçersiniz.
 
Türknet kullanıyorum memnunum hız olsun müşteri hizmeti olsun. Millenicom ya da TürkNet tercih etmeniz en iyi seçenek olacaktır. En iyi ve özenli sağlayıcılar ülke genelinde bu ikisi.
bende turknet kullaniyorum 35lik paketten fakat 35 i goremedim modem keenetic omnidsl n300 destek kaydi aciyorum bir sorun yok diyor ekipleri yonlendiriyor ne gelen var ne giden nasil.hallederim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı