Millenicom'a geçilir mi?

alimertbelenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Asus Tuf Gtx 1660ti

İşlemci: i3-10105F

Anakart: Asus H510M-D

Ram: 2X8 Corsair Vengeance Rgb 3200Mhz CL16

SSD Ve HDD: Fury E-Sport SATA 3.0 2.5" 256 GB SSD - WD Blue 1TBHdd
3 yıldır Türk Telekom 16 Mbps kullanıyorum. 11'e ya 0.5 civari alıyordum 170 TL'ye 2 gün sonra taahhüt bitiyor 485 fiyat çektiler aynı hıza ve bu para verilmez. milleni.com 50 Mbps destekliyor gözüküyor adresime fiyatlar da cok uygun gözüküyor. Ya ona ya TurkNet'e geçeceğim ama TurkNet fiyati biraz daha pahali. Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıldır Türk Telekom 16 Mbps kullanıyorum. 11'e ya 0.5 civari alıyordum 170 TL'ye 2 gün sonra taahhüt bitiyor 485 fiyat çektiler aynı hıza ve bu para verilmez. milleni.com 50 Mbps destekliyor gözüküyor adresime fiyatlar da cok uygun gözüküyor. Ya ona ya TurkNet'e geçeceğim ama TurkNet fiyati biraz daha pahali. Hangisini tercih etmeliyim?

500e arkadaşım TurkNet geçti uploadı ve downloadı iyiydi bayağı.

Millenicom'da gayet iyi cok bir fark yok TurkNet ile arasında.

Hayır. Kesinlikle hayır.
Sebep sunmama gerek yok kullanıcı yorumlarına, şikayetvar'a bakman yeterli.

Millenicomdan başka bir firmaya geçme diye xdsl numarası bile paylaşmayan berbat bir hizmet. Aman diyeyim.

Kullanıyorum ve önermiyorum. TurkNet'e geçmeyi planlıyorum.

Zamanla başlangıç fiyatından daha fazlasını öderseniz şaşırmayın. Başlangıçta 16 Mbps IÇIN180 TL'ye anlaşmıştım, geçen ay yaklaşık 500 ödedim. Bunu fiyat farkını oluştururkende size haber vermiyorlar, bir anda bakıyorsunuz faturanız 300 olmuş 400 olmuş. Kullanım olarak iyi ama fiyatlar konusunda durum bu, alırken dikkat edin.

Türknet eskisi gibi değil,millenicomdan türknete geçiş yapmıştım tekrar millenicoma geçiş yaptım 1 ay önce şu ana kadar sorun yaşamadım.

Geri
Yukarı